10 hónapos kislányotok hány cm?
A védőnő és az orvos nem mondott semmit? Jól mérték meg?
Van olyan pólója a lányomnak, ami 6-9 hónapos korig lenne jó, de még jó rá 11 hónaposan, és van olyan pulcsija ami 18 hónaposnak való és nem jó rá, ezen nem meditálj.
Pont ma voltunk a 10 hónapos státuszon.
Hossza 74 cm, súlya 8,9 és 9,1 kg között van. Én mértem itthon a kevesebbet tegnap este.
Szerintem teljesen azon múlik a baba hossza, hogy mit örökölt. Ti magasak vagytok?
Nekem két nagylányom van, ikrek, igaz kétpetéjüek. Majdnem egy fej különbség van köztük mert egyik az apuka ágát örökölte ( ott a nagy és dédszülők is 150 cm körüliek), a másik lány pedig az én ágamat. Mindig is volt köztük méretbeli különbség.
Szerintem ne aggódj, tudom, az ember mindig agyal valamin.
Én pl. a kislányom súlygyarapodását látom kevésnek, mert van, hogy 2 hónapig szinte semmit nem hízik, aztán gyorsan felszed magára. Azt mondják, hogy amikor hízik akkor nem nő, és amikor nő, akkor nem hízik. valószínű ez van nálatok is.
10 hónaposan 79 cm volt (9 kiló)
Most 22 hós és 90 cm, kb 13,5 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!