Miért van az hogy bababörzéken sokkal olcsóbban lehet beszerezni dolgokat, mint internetes oldalakon?
Pl: vatera és társai....hirdetőoldalak
Láttam börzén(nem 1x)cipzáros plédet 1000ft-t, már bánom hogy nem vettem meg. Internetes oldalakon annyiért adják mint a boltba.Hol vannak azok az anyukák akik reális árakon árulnak?
Én is vidéki vagyok és nekem is útra kell kelnem, ha börzére el akarok jutni.
Most nem tudom hol tudnék venni plédet ennyiért.
Pléddel kapcsban azt tudom mondani,hogy ilyesmit nem veszek a picinek. Lehet kapni a méteráruban szuper polár meg egyéb anyagokat, megcsinálom magam.
Ha lesz ősszel börze Pesten, akkor viszont mindenképp fölmegyek, beszerzem a téli hacukát, ha sikerül.
Én már voltam vidéki és pesti börzén is. A pesti drága, eleve a belépő húzós, na meg a parkolásért is fizetni kell. Vidéki börze kicsi, sokkal olcsóbb a belépő.
Szóval nálam sokszor marad a turi. Anyum hetente jár bálabontáskor, a legjobb minőségű termékeket hozza kilónként 1200-ért.
Én is járok turiba.Ezt a plédet konkrétan azért kerestem mert már a lányomnak is volt és nagyon szerettem.Csak az rózsaszín és azt eladom mert kisfiú érkezik most.
De közben találtam is!Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!