Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nektek, mi a foglalko...

Anyukák, nektek, mi a foglalkozasotok?

Figyelt kérdés

2017. máj. 30. 20:14
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
Jogtanácsos
2018. okt. 15. 20:03
 62/65 anonim ***** válasza:

Csak mert a gyermekvállalási kategóriában javarészt helyesen írni sem tudók járnak fel (pl fiúnk), terhestesztet leolvasni sem tudók, a pontozást like-ként használók járnak fel javarészt, vagy akiknek a kérdéséből is süt a sötétség, az átlagintelligencia szerintem alacsony.

Itt meg szinte mindenki mérnök, vezető, IT-s, ami inkább ffiakra jellemző.

Mi cégek ügyviteleit visszük.

Jó pár hatalmas cég tartozik hozzánk. 95% ban férfiak a vezérek, osztályvezetők, IT-sok; a konyvelés, bérszámfejtés, pénzügy, papírmunkák inkább csak, ahol nőket is látni

Szóval kb ezen két okból kicsit sántít nekem a válaszok hitelessége

Persze jópár hihető, de a többi nem

2018. okt. 15. 20:12
 63/65 A kérdező kommentje:

akik anyukának érzik magukat azok biztos irnak ;)

De amugy apukák is irhatnak :)

2018. okt. 16. 08:32
 64/65 anonim ***** válasza:

Nyilván csak olyan válaszol erre aki nem szégyelli a szakmájátvagy egyenesen menőnek tartja. Ezen nincs mit csodálkozni, nyilván a wc pucoló, pultos, mosogató meg "soha a büdös életben nem dolgoztam" nők nem fognak írni. Szóval statisztikát vagy bármilyen következtetést ezekből a válaszokból nem lehet leszűrni.

Látta a kérdést 300 nő és válaszolt mondjuk 50.

2018. okt. 16. 08:41
 65/65 anonim ***** válasza:

62

Nyilván olyasvalaki nem válaszol, akinek például nincsen foglalkozása, az már erős szűrő.

2018. okt. 16. 09:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!