Csak mert a gyermekvállalási kategóriában javarészt helyesen írni sem tudók járnak fel (pl fiúnk), terhestesztet leolvasni sem tudók, a pontozást like-ként használók járnak fel javarészt, vagy akiknek a kérdéséből is süt a sötétség, az átlagintelligencia szerintem alacsony.
Itt meg szinte mindenki mérnök, vezető, IT-s, ami inkább ffiakra jellemző.
Mi cégek ügyviteleit visszük.
Jó pár hatalmas cég tartozik hozzánk. 95% ban férfiak a vezérek, osztályvezetők, IT-sok; a konyvelés, bérszámfejtés, pénzügy, papírmunkák inkább csak, ahol nőket is látni
Szóval kb ezen két okból kicsit sántít nekem a válaszok hitelessége
Persze jópár hihető, de a többi nem
akik anyukának érzik magukat azok biztos irnak ;)
De amugy apukák is irhatnak :)
Nyilván csak olyan válaszol erre aki nem szégyelli a szakmájátvagy egyenesen menőnek tartja. Ezen nincs mit csodálkozni, nyilván a wc pucoló, pultos, mosogató meg "soha a büdös életben nem dolgoztam" nők nem fognak írni. Szóval statisztikát vagy bármilyen következtetést ezekből a válaszokból nem lehet leszűrni.
Látta a kérdést 300 nő és válaszolt mondjuk 50.
62
Nyilván olyasvalaki nem válaszol, akinek például nincsen foglalkozása, az már erős szűrő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!