41/65 anonim válasza:
31: én felpontoztalak, de aki lepontozott, lehet, azért mert nem a kérdésre válaszoltál, ugyanis nam azt kérdezték, hogy mid van, hanem hogy mi a foglalkozásod. Nem csak orvosnak lehet ugyanis, praxisa... bár lehet, nem is orvos vagy, hanem pl ügyvéd vagy mondjuk állatorvos - látod, nem derül ki a válaszaidból... vagy tudnunk kellene?
42/65 anonim válasza:
Szabadofoglalkozasu (master) szuleszno vagyok maganpraxisom van kulfoldon otthonszuleseket korhazi szuleseket, fog gatlast szakrendelest vegzunk ,szuresek csinalunk ill szoptatasi szaktanacsadast vegzunk.
44/65 A kérdező kommentje:
igen úgy értettem mi az eredeti foglalkozás de persze az is érdekel most mivel foglalkozik aki már dolgozik.
2017. máj. 31. 12:18
45/65 anonim válasza:
Közgazdász diplomám van,családi vállalkozásunkban dolgozom.
46/65 anonim válasza:
Családgondozó vagyok szociálpedagógus végzettséggel.
47/65 anonim válasza:
Szintén környezetmérnök, de nem a szakmámban dolgozom perpill, hanem egy kisebb magánvállalkozásom van.
48/65 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2017. jún. 1. 14:49
49/65 anonim válasza:
Műszaki menedzser végzettség és most minőségbiztosítással foglalkozok.
50/65 Tubarózsa válasza:
Van egy érettségim. Jelenleg cseden vagyok, tavasztól megyek vissza részmunkaidőbe dolgozni. Egyébként autóbuszvezető vagyok.
Üdv 27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!