Szerintetek van rá esély, hogy a barátnőmet kimenthesse a gyámügy otthonról? Hogy működik ez? Milyen kitételei vannak ennek?
A nevelőapja borzalmasan buta. Árvaházban nőtt fel, fogalma sincs hogy kéne nevelni egy gyereket. Szerinte a gyereknevelés kimerül abban, hogy pénzeli a gyereket. Mindent tilt barátnőmnek, az észérveket nem hallja meg. Szerinte annyi a világ amennyit ő lát. Egy igazi szörnyű proli. Én eddig 2x találkoztam a nevelőapjával, mindként esetben jó pofizott és kedveskedett, de ahogy hazamentem elhordott mindennek. Csoda, hogy a barátnőm szellemi fejlődésére nem hatott ki a borzasztó jelleme. Tudom, van ennél rosszabb szülő, tudom hogy egy hülye szülő nem a világ vége. De, ha nem muszáj és amíg van jobb lehetőség, nem akarom, hogy ilyenek között kelljen élnie a barátnőmnek.
a barátnőm nemsoká 16, én 19 vagyok
Ebben az esetben 0 az esély.
Ellátják, nem verik, nem éhezik, jár iskolába.
Igen, ennyire. SOkan, éheznek, verik őket...
Nem kerülhet hozzád.
16 évsen összeházasodhattok, de ahhoz gyámügyi engedély kell, és amit leírtál, az irtó kevés, meg az is, hogy kamaszszerelem.
Dehogy veszik, hozzád sem költözhet. Semmi nem mutat arra, hogy jobb helye lenne máshol mint a szüleivel. Főleg nem az, hogy nem vagy szimpatikus a nevelőapukának.
Ha valódi indok lenne az, hogy az egyik szülő bunkó kb minden 3. gyerek intézetben lenne.
Ha a kislány menni akar valahová akkor hívja fel a vérszerinti apukát, beszélje meg vele a dolgot és cuccolhat is hozzá. De gondolom ő meg eltűnt mint a kámfor, ellenben a nevelőapukával aki legalább csinál valamit még ha rosszul is.
"nemsoká"
Tehát egy 15 éves lány nevelőapjának nem tetszik, hogy egy 19 éves reszeli a kislányt.
Ez lenne nem normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!