Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha valakitol van egy gyereked...

Ha valakitol van egy gyereked akkor egyutt kell vele maradnod akkor is ha amúgy nem szereted és még csak nem is jössz ki vele jól?

Figyelt kérdés

Vagy csak eljátszd hogy jol kijössz vele engedsz, de legbelül haldokolsz de nem baj mert ott van a gyereked.

Sok ilyen van. Kicsit elgondolkoztam.

Mikor az egy nő terhes lesz azt gondoja hogy na most már örökké az enyem a csávó gyerek lesz egy család vagyunk. De vajon a férfi is így van vele?

Mivan akkor ha az évek múlásával már nem lesz olyan mint az elején. Elmúlik a szeretet, bár ami elmúlik ott nem is volt ...

Veszekedések, megcsalasok, el kell nyomni magadban a dolgokat pedig azért van a társad hogy megbeszélj vele mindent.

Már rég otthagytad volna a gyermekednek az anyját ha nem lenne gyerek. De van. Ő az életed.

Nincs tisztelet, nincs őszinteség, nincs semmi...de nem lépsz.

Miért?

2017. máj. 29. 23:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

5-ös tökéletesen leírta.

Egyébként az én szüleim lassan több mint 30 éve ilyen házasságban élnek. De nem annyira miattunk maradtak együtt, mint inkább az anyagi helyzet és a bizonytalanság miatti félelem miatt. Ők egyedül aligha tudnának fenntartani egy albérletet.

Én sokszor kívántam hogy bár elválnának.

2017. máj. 30. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!