Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Műtöttek terhesség alatt...

Műtöttek terhesség alatt vakbélre? Meddig kellett kórházban maradnod?

Figyelt kérdés

Félek, mert néha fáj a jobb oldalon, de már hónapok óta.Volt már számtalan vérvételem,sebészi, belgyógyászati vizsgálatom,mind negatív, azt mutatja, hogy nem vakbél.Visszatérő bélflóra zavart, és gyulladást állapítottak meg.

De most néha megint érzem, 12 hetes vagyok, és nagyon félek.

2010. márc. 29. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok-sok kismama érzi ezt, de nem a belünk szórakozik, hanem a baba. Van egy pár vakbeles kérdés, keress rá és pár hét múlva majd csak mosolyogsz rajta.
2010. márc. 29. 09:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia.

Köszi,utána nézek:))

2010. márc. 29. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!16hetesen én is úgy görcsöltem napokig,(csak a jobb odlalon,menni nem bírtam...)hogy aztán ügyelet lett a vége.Azt mondták vakbél,bent is akartak taratani,másnap visszamentem,a vakbelet kizárták,és nekem is gyulladás volt,csak nekem a jobb oldali petefészkembe,így kaptam rá erős antibiotikumot,azóta szerencsére nemfáj(kopp-kopp),meg nincs már gyulladás se.A doki azt mondta a sebészeten,hogy ha csak nagyon nagyon muszáj,akkor szoktak terhesen vakbélműtétet csinálni,mivel kockázatos,de ha kell,megkell sajnos csinálni,mert az sokkal többet árthat ha nem műtik meg.(20h)
2010. márc. 29. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Vakbél nem fájdogál hetekig-napokig.Fáj,és az ellentétes oldalon,aztán egyszer csak annyira,h nem is tudsz lábra állni.Emlékezetem szerint....Nyugi!!!
2010. márc. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!