Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a férjem...

Hogyan mondjam meg a férjem 20 éves lányának ezt a kínos dolgot?

Figyelt kérdés
Férjemnek van egy 20 éves lánya aki hozzánk költözött mert összeveszett az anyjával. Férjemmel nekünk van 2 kisgyerekünk így minden nap mosok így montam a 20 évesnek nem bánom mosni a ruhájit... Arról van szó hogy az alsónemülyi borzasztó állapotban vannak mivel nem használ tisztasági betétet.. Rá van száradva vastagon az egész napi hüvelyi folyása a bugyijai egész aljának terjedelmében. Amùgy tiszta lány, minden nap tusol, kinézetére nagyon ad! hogyan mondanátok neki meg hogy használjon betétet mert így nagyon tisztátalan a dolog.. 20 éves "nöröl" van szó nem kislány... nem akarom megsérteni, szégyenbe hozni!
2017. máj. 22. 18:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
68%
én anno anyámtól megkérdeztem, mi ez a bugyimon (akkor még nem volt net mindenhol), azt mondta azért van mert nem mosakszok rendesen... mondanom se kell azóta se kérdeztem/mondtam neki ilyesmit. Na ezzel csak azt akarom, h lehet, h ő azt hiszi, h ez így oké, mert esetleg mosott otthon, az anyjáé is ilyen... Esetleg említsd meg neki, h mész a dm-be és most akciós ez és ez a tisztasági és te nagyon szereted, ki akarja.e próbálni, mert akkor hozol neki is
2017. máj. 22. 20:35
 12/37 anonim ***** válasza:

1 vagyok, ugy tunik en vagyok csak olyan defektes h nem tudom elviselni. De tenyleg megorulok tole.

Viszont a nacijaim nekem nem lesznek szagosak. Nincs is igazan annyi folyasom, a ciklusom 2.felében tobb van es akkor neha rakok de nem birom sokaig nagyon zavar. Igy mar par éve cserelem a bugyimat napi 1x :)

2017. máj. 22. 21:34
 13/37 anonim ***** válasza:
31%
Pedig tenyleg nem higienikus, ha nem hasznalod! Foleg nyaron, amikor tiszta izzadt is lesz az ember 2-3 ora utan.....a tizstasagit pikkpakk lecsereled, de ha egesznapos programod van, munka, stb., egesznap dzsuvas bugyiban lenni borzaszto lehet mar csak belegondolni is, ugh..
2017. máj. 22. 21:55
 14/37 anonim ***** válasza:
28%
12-es, keress olyat, ami pamutboritasu, mar vannak kifejezetten puha es kenyelmes darabok! Ezerszer jobb mint nemelyik hulye bugyi-anyag..
2017. máj. 22. 21:58
 15/37 anonim ***** válasza:
44%

Koszonom de en mar millió félét próbáltam de mind irrital vettem olyat is ami eleg draga gyógyszertári és picike is. De nagyon viszketek ezektol es zavarnak, kipattogok es izzadok.. meg erdekes modon olyankor mindig valami nyavajám lesz szval nemtudom.

Egyebkent nekem nem kellemetlen es mindig van idom cserélni😊😊 en megvagyok így, ahogy vagyok. Beletorodtem de azert néha még a mai napig próbálkozom ha új markát vagy tipust találok.

Viszont intim torlokendot szoktam hasznalni es azota sokkal jobb!:)

2017. máj. 22. 22:07
 16/37 anonim ***** válasza:
18%
A folyás nem normális, ki kell kezelni. Ha ilyet tapasztalok, azonnal hüvelykúpot használok és teljesen megszünteti.
2017. máj. 22. 22:07
 17/37 anonim ***** válasza:
66%

Alsónemüly az egy település?

Én nem látom ezt olyan problémának amiről beszélni kéne. Az ő folyása az ő dolga. Ha téged zavar mosd külön a cuccait.

Szerintem ez nem tisztátalan dolog.Akkor lenne tisztátalan ha nem cserélné minden nap tisztára az alsóneműit.

Egyébként tök környezetszennyező ez a sok betét. Minek ha úgyis mossa az ember a bugyikat. Felesleges minden nap használni, főleg annak aki nem igényli.

2017. máj. 22. 22:26
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

A folyás melyik bolygón nem normális?

Már nem okoskodásból de a huvely ontisztulo egy bizonyos szintig egyrészt ezért van folyás.

Épp ciklus szakasztól függ.

Elso felében vizes folyas az átlat és aztán tojasfeherje szeru, majd pár nap szárazság aztan kremes vagy vizes folyas.. szval téves. És egeszségtelen annyi kúpot használni. Akkor egesz eletedben kúpokkal élhetsz. ...

2017. máj. 22. 23:19
 19/37 anonim ***** válasza:
78%

En sem hasznalok tisztasagit.

Mire vege a bajomnak(14-16 nap)addigra teljesen kivan az also felem.

Kidorzsoli,viszket.waaa,herotom van.

Remelem a bajomra is talal megoldast a dokim vegre(mirenam van,azota ilyen hosszu)

En is inkabb intim torlot es bugyicseret alkalmazok.

Pluszban a nem tanga tisztasagi nekem mindig osszegyurodik,elmaszik a bugyimon.ugy meg aztan meg rosszabb.

En is probaltam mar mindenfelet.egyik sem jobb.

Ejjelre nincs rajtam bugyi,reggel mosakszom odalent is,es ha ugy van nakozben cserelek bugyit.ez igy nekem jo.soha nincs gombam miota igy vagyok.ellenben tisztasagival a mensi alatt,tobbszor is irtozatosan viszkedek.pedig akkor nakozben is megejtek egy also mosast.

azert megemlitheted neki,lehet meg soha nem is gondolt ra.nem hiszem,hogy felnott no ezen megsertodne.elvegre te fogdozod a bugyijait mosaskor,ezt megertheti.

2017. máj. 23. 06:03
 20/37 anonim ***** válasza:
81%

Én sem használok tisztaságit,engem nagyon kidörzsöl és összegyűrödik. Próbáltam már márkásabbnàl márkásabbat de nem jött be. És nyáron úgy érzem nem szellőzik,szóval nekem kényelmetlen. Én is intimtörlőt használok wc után.

És ettől még nem tartom magam igénytelennek,bugyit cserélek naponta. Meg hát nem olyan drága a bugyi sem,ha úgy látom kidobom és veszek helyette :)

2017. máj. 23. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!