Hogyan mondjam meg a férjem 20 éves lányának ezt a kínos dolgot?
Szia.
Én 18 voltam , amikor édesanyám kérte,hogy hasznaljak tisztasági betétet. De nekem nagyon kenyelmetlen volt egesznap. Mindig elnezest de bepallott , viszkettem izzadtam odalent es gombám is lett akkor. Szval inkább megmondtam h majd en mosom de nem hordom ezt mert nagyon nagyon kellemetlen volt számomra. Azota elkoltoztem es kihozza a mosogep. Nem ertem miert eroltette edesanyam. :/ Nem lehet h o is probalta mar?
Hogy tanacsot adjak:
Pont azert , mivel mar nem kislany konnyebb a dolgod. Hisz felnott no szinte, szval kertelni sem kell. :) csak hozd fel neki amikor pl epp pakolod be a ruhakat a gepbe h ilyenek a bugyijai es nem hordana-e tisztasagit vagy ilyesmi
Sokfajta tisztasagi betet van, van amelyiket en sem birom de addig kell keresgelni ameddig nem talalja az ember a megfelelot. Nagyon igenytelen dolog osszemaszatolt atazott bugyiban lenni egesz nap, arrol nem is beszelve hogy igy milyenek lehetnek a nadragjai.....atyaeg...azok is felaznak igy es ket nap utan pokoli budosek is lehetnek, a bacikrol nem is beszelve. Nem ertem hogy tud valaki igy elni...fujj.
Mondd meg neki hogy ne haragudjon hogy szolsz de kifejezetten nem higienikus es hasznalhatna betetet..
Szia! Szerintem nyugodtan mond meg neki, nem lesz ciki. Én valami ilyet képzelnék el:
,,Szia _Eva_ mostanában nem nagyon szedi ki a mosógép a bugyijaidat. Beleszárad a folyásod, ha zavar ajánlok tisztasági betétet, mert én is hordok mióta olyan idős lehettem mint most te. Vagy cserélj légyszives egyszer bugyit napközben is, mert így egy idő után nagyon benne fog maradni a folt"
Vagy ha boltban vagytok:
,,_Éva_ neked is vehetek tisztaságit a sajátomból? Mostanában ahogy mostam észrevettem hogy kicsit sok a folyásod, átázik a bugyid"
En valahogy ugy probalnam meg, hogy:
Figyelj Gizi, mosaskor lattam, hogy kezdenek tonkremenni a fehernemuid. Szerintem hasznalnod kellene tisztasagi betetet, akkor sokkal tovabb szepek maradnanak a bugyik. En is hasznalok, nagyon bevalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!