Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pelenka kérdés! Kinek melyik...

Pelenka kérdés! Kinek melyik vált be?

Figyelt kérdés

Mi most minden fajtát végig próbálunk a pennystől a pampersig(3-as méret) Kíváncsi vagyok, kinek melyik-milyen vált be?

illetve külön az úszópelenka is érdekelne hogy melyik fajta jó?

2017. máj. 22. 13:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Bocsánat, 8-ashoz írtam, hogy előző :)
2017. máj. 22. 14:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Csak a Pampers vált be. Abból is a zöld. És a Premium is csak az drágább.

A narancs nem volt jó a fiamnak.

De a zöld az mindig. Éjjel nappal. Most is még azt használja bugyipelusban éjjelre 4 évesen.

2017. máj. 22. 14:52
 13/13 anonim ***** válasza:

3-asból a babylove volt a kedvenc, miután a Pampers Premium care és a Libero is leszerepelt, azokból kifolyt, nem illeszkedett (az akkori alkatára).

De nem maradt így, a babylove-tól a 4+ méretnél búcsúztunk. Alig bírt pár órát, óriásira dagadt és eresztett (közben sehol nem volt a gyerek a mérethatárnál).

Ekkor próbáltuk a babydream-et is, de nem tetszett, hogy hátul nem gumis.

Ekkor voltunk kórházban is, ott 5-ös liberót adtak az akkor 8,4 kg 73 centis gyerekre és még az antibiotikum okozta cifra is bentmaradt a pelusban (míg a vitt sajátból kifolyt).

Innentől ezt használtuk. 9,3 kg-tól pedig a 6-ost.

2017. máj. 22. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!