Nektek melyik pelenka vált be?
kíváncsi vagyok a véleményeitekre tapasztalaitokra kinek melyik márka vált be.
Tudom hogy a pamers és a libero a top elég minőségi viszont az ára nem valami baráti.
sokszor nem mindig a nagy márka a legjobb érdekelne hogy pleus ügyben mit mondtok.
ne értsetek félre nem sajnálom a pénzt pelenkára de tudjátok a mai világba ott kell meghúzni ahol csak lehet.
(Moshatós pelenka nem érdekel valahogy én ellene vagyok ennek)

én elég sokat végig próbáltam.
A Pampers New Babyvel kezdtem, az a legjobb, szó se róla.
aztán váltottam a narancssárga Pampers Playre, ez olcsóbb, mert nincs benne gumi, viszont számomra ennek nagyon jó az illata, és sosem folyt ki belőle semmi.
ezt elég sokáig használtuk.
Közben kipróbáltam Lidl Toujourst - ebből sem folyt ki sokszor, párszor előfordult de akkor tényleg nagyon híg volt a cucc.
Auchan Bella Baby, Spar Pretty Baby, Dm, Rossmann sajátmárkása is mind megvolt. Talán a Sparos aminek kicsit keményebb az anyaga, nem annyira szellős, sokszor kicsípi a pisi benne a babám fenekét. Ezt ajánlom legkevésbé.
Olcsóbbak közül a Bella ami szerintem elég jó.
köszönöm válaszaitokat.
sajnos ahol lakunk bolt ügyileg elég gyér a választék
Én úgy gondoltam éjszakára pamperst fogok neki venni napközben pedig kipróbálom valamelyik sajátmárkásat a Lidlset és a Dm-eset sokan dicsérik azt hiszem mind kettőt kipróbálom majd csak legyen már meg a pici :)
És kozmetikumokat tudnátok esetleg ajánlani melyik márka vállt be nálatok?
(fürdető,popsitörlő,testápoló stb)

Gyógyszertári.
A Nivea Baby-t próbáltuk de nagyon szárította a babám bőrét így maradt a gyógyszertári.
Popsitörlő a rossmanos extra sensitive popsikrém pedig Sudocream.

Popsikrém: amit az orvos felír, 11 hós a fiam most kezdtem meg a második tubust, eddig még nem volt egy piros pötje sem.
Tusfürdő: Gabi.
Popsitörlő: Freshmaker(narancssárga)
köszönöm ismét a segítségeteket!
Sajnos teljesen tapasztalatlan vagyok első baba és senkivel se tudok ezekről a dolgokról beszélni tanácsot kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!