Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek melyik pelenka vált be?

Nektek melyik pelenka vált be?

Figyelt kérdés

kíváncsi vagyok a véleményeitekre tapasztalaitokra kinek melyik márka vált be.

Tudom hogy a pamers és a libero a top elég minőségi viszont az ára nem valami baráti.

sokszor nem mindig a nagy márka a legjobb érdekelne hogy pleus ügyben mit mondtok.

ne értsetek félre nem sajnálom a pénzt pelenkára de tudjátok a mai világba ott kell meghúzni ahol csak lehet.

(Moshatós pelenka nem érdekel valahogy én ellene vagyok ennek)

2016. febr. 29. 13:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Pampers jó volt, de drága. Babydream (rossmannos) elég jó minőségű és az ára is megfizethetőbb. Nálunk a Libero nem vált be.
2016. febr. 29. 13:25
 2/27 anonim ***** válasza:
Én a szíves tescost veszem. Eddig nincs gondom vele.
2016. febr. 29. 13:26
 3/27 anonim ***** válasza:

én elég sokat végig próbáltam.

A Pampers New Babyvel kezdtem, az a legjobb, szó se róla.

aztán váltottam a narancssárga Pampers Playre, ez olcsóbb, mert nincs benne gumi, viszont számomra ennek nagyon jó az illata, és sosem folyt ki belőle semmi.

ezt elég sokáig használtuk.

Közben kipróbáltam Lidl Toujourst - ebből sem folyt ki sokszor, párszor előfordult de akkor tényleg nagyon híg volt a cucc.

Auchan Bella Baby, Spar Pretty Baby, Dm, Rossmann sajátmárkása is mind megvolt. Talán a Sparos aminek kicsit keményebb az anyaga, nem annyira szellős, sokszor kicsípi a pisi benne a babám fenekét. Ezt ajánlom legkevésbé.

Olcsóbbak közül a Bella ami szerintem elég jó.

2016. febr. 29. 13:27
 4/27 A kérdező kommentje:

köszönöm válaszaitokat.

sajnos ahol lakunk bolt ügyileg elég gyér a választék

Én úgy gondoltam éjszakára pamperst fogok neki venni napközben pedig kipróbálom valamelyik sajátmárkásat a Lidlset és a Dm-eset sokan dicsérik azt hiszem mind kettőt kipróbálom majd csak legyen már meg a pici :)

2016. febr. 29. 13:31
 5/27 A kérdező kommentje:

És kozmetikumokat tudnátok esetleg ajánlani melyik márka vállt be nálatok?

(fürdető,popsitörlő,testápoló stb)

2016. febr. 29. 13:33
 6/27 anonim ***** válasza:
Zöld Pampers. Dm-eset használtunk csak a végefele nem bírta az éjszakát és nappal is sűrűbben kellett cserélni. Ennyi volt a bajom vele egyébként sose folyt ki belőle semmi, most a Pampersből sem.
2016. febr. 29. 13:43
 7/27 anonim ***** válasza:

Gyógyszertári.

A Nivea Baby-t próbáltuk de nagyon szárította a babám bőrét így maradt a gyógyszertári.

Popsitörlő a rossmanos extra sensitive popsikrém pedig Sudocream.

2016. febr. 29. 13:45
 8/27 anonim ***** válasza:
Gyógyszertári fürdetőt használtunk, most már gabit, neogranormont. Nálunk a pampers, liberót használtuk eleinte, és a rossmanosst. Viszont hozzátáplálás után a rossmanosst nem bírta, mindig kimarta a fenekét, ha széklete volt. Emiatt sok pelust ki kellett próbálni, de ami bevált, az a pennys. Mi szeretjük, de éjszakára liberot kap, mert nagyobb mennyiségű pisit is benn tart.
2016. febr. 29. 13:51
 9/27 anonim ***** válasza:

Popsikrém: amit az orvos felír, 11 hós a fiam most kezdtem meg a második tubust, eddig még nem volt egy piros pötje sem.

Tusfürdő: Gabi.

Popsitörlő: Freshmaker(narancssárga)

2016. febr. 29. 13:52
 10/27 A kérdező kommentje:

köszönöm ismét a segítségeteket!

Sajnos teljesen tapasztalatlan vagyok első baba és senkivel se tudok ezekről a dolgokról beszélni tanácsot kérni.

2016. febr. 29. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!