Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek melyik pelenka vált be?

Nektek melyik pelenka vált be?

Figyelt kérdés

kíváncsi vagyok a véleményeitekre tapasztalaitokra kinek melyik márka vált be.

Tudom hogy a pamers és a libero a top elég minőségi viszont az ára nem valami baráti.

sokszor nem mindig a nagy márka a legjobb érdekelne hogy pleus ügyben mit mondtok.

ne értsetek félre nem sajnálom a pénzt pelenkára de tudjátok a mai világba ott kell meghúzni ahol csak lehet.

(Moshatós pelenka nem érdekel valahogy én ellene vagyok ennek)

2016. febr. 29. 13:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
4%
Pampers Premium Care . Elég minőségi?! bizonyítottan ez a legjobb.Én meg azt veszem meg a babának ami a legjobb és ez alatt nem a legdrágábbat értem pl dm Alverde Bio Fürdető és Babaápoló Olaj,Bübchen,Bio-Bio Baby termékeket használunk mert ezek nem károsak a baba bőére és nem drágák .De ha pelenkából a legdrágább jobb akkor azt veszem meg .Nem szoktam nézni mennyibe kerül igazából a pontos árát nem is tudom.Igen abban igazad van ,hogy vannak akiknek tényleg meg kell húznia a pénzt a mai világban a pelenkán is ezzel nincs is baj meg vannak akik nem akarnak rá sokat költeni .Mi egyik kategóriában sem tartozunk a babánkon sosem fogtuk meg a pénzt,bár igaz nem is kellett szóval lehet más életszínvonalon én is máshogy gondolkoznák .
2016. febr. 29. 14:16
 12/27 anonim ***** válasza:

A pampers, libero nálunk leszerepelt. Sehogy se illeszkedett, hol itt, hol ott folyt ki, átázott. A Dm Babylove köröket vert (nálunk) mindkettőre. Ezt használjuk.

(Egyébként a pelenka nagyon erősen alkati kérdés is. Vékony, hosszú babára más válik be, mint a tömzsibbre. Nemenként is eltérő. Mi hurkás, nagyon vastag combbú kislánynál használjuk a Babylove-ot. Viszont amikor a pamperst, liberot hordta, még nem volt ilyen dundi.)

2016. febr. 29. 14:21
 13/27 anonim ***** válasza:

11)

pont a pamers premium care nem vált be nálunk, folyton eresztett, pedig 3 óránál többet nem dunsztoltuk benne a gyereket (kakinál pedig egyből csere, amint észleltük).

2016. febr. 29. 14:23
 14/27 anonim ***** válasza:
58%
Combi fiam van. Pampers meretre kicsi, tehat nappal is kiazik, nemhigy ejjel, libero nagyobb, de bevag az eros gumirozas. Aldi es spar valt be, ami nagy kilohataron belul keszit pelust. Neki csak ezek jok, ez is csak akkor, amikor az also minimum korul van a sulya. Konkretan: 12 kg a fiam, a 11-17kg libero, pampers felejtos, a 11/12 - 25 kg Aldi, Spar pont jo es nem vag be
2016. febr. 29. 14:33
 15/27 anonim ***** válasza:
27%
Aldi is meg sparos pelenka jobb mint a pampers vagy libero ? Te ezt bebeszélted magadnak ?Pampers Premium Care szintén csak azt tudom mondani főleg újszülött korban használtuk nagyon jó volt főleg a köldök kialakítása miatt is .Nagyon finom volt sosem volt ki pirosodva a popsi . [link] Fürdetők :DM ,bübchen [link]
2016. febr. 29. 14:43
 16/27 anonim ***** válasza:
Ahogy nőtt vátozott a gyerek alkata, az elején a Pampers jött be, aztán kb 1 éves korától a Libero, próbáltam más féléket is, nem váltak be, és kuponokkal dm-ben majdnem ugyannyi a Libero meg a Pampers is, mint a saját márkásak. Popsitörlőből viszont a dm-es és Rossmanos saját márkás is nagyon jó, meg fürdetőből is dm-est használunk. Popsikrémből Sudocremet, rengeteg ideig elég.
2016. febr. 29. 14:57
 17/27 anonim ***** válasza:
Ahogy végigfutottam a válaszokat, talán senki nem említette a müller pelusát. Én ezt szeretem. A rossmanné is jó, szoktam is rendelni, mikor nincs időm vásárolni menni, de a mülleres ezerszer puhább és 'hajlékonyabb', árban kb ugyanannyi. 3, 4, 4+ méretekben használtuk, a kisebbekről nem tudok nyilatkozni. Popsikenőcs nálunk a dm zöld dobozosa, aranyat ér.
2016. febr. 29. 15:02
 18/27 anonim ***** válasza:

Jaj, te 15-ös. Inkább neked nehéz lenyelned, hogy nem mindenkinek jön be ugyanaz. Nem mi győzködjük magunkat, hogy jobb az "olcsóbb".

Pampers premium care-ből az 1-es és a 2-es méretet használtuk, addig jó volt. A 3-astól viszont "elromlott". Folyton átázott (nem hálós), kifolyt a hátánál (nem gumis), büdös volt (vegyszerszagú), nem ragadt rendesen a tépőzár.

Váltottunk libero-ra, az viszont a combjánál volt rossz, bevágott, lazábbra véve kifolyt, egyel nagyobb méret felért a hónaljáig.

Ekkor jöttek a drogériások. Babylove vált be. Hátánál gumis, nem ereszt, jó puha, bőrbarát (gyönyörű a bőre popsikrém nélkül is - nem használunk csak mandulaolajat), combos babára is jó. Mondjuk most méretet fogunk ugrani, a 8 kilósra kezd kicsi lenni a 18 kg-ig jó 4-es, váltunk 4+-ra (9-20 kg).

14-es, az Aldis Mylove névre hallgat, ugye? Az is illatmentes, mint a dm-es?

2016. febr. 29. 15:12
 19/27 anonim ***** válasza:

Lemaradt a link a 15-ösnek. A pampers oldalán is sokan panaszkodnak, hogy méretváltással "elromlott" a pelenka.

[link]

2016. febr. 29. 15:13
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, Mylove a neve es illatmentes.

14.

2016. febr. 29. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!