Nektek melyik pelenka vált be?
kíváncsi vagyok a véleményeitekre tapasztalaitokra kinek melyik márka vált be.
Tudom hogy a pamers és a libero a top elég minőségi viszont az ára nem valami baráti.
sokszor nem mindig a nagy márka a legjobb érdekelne hogy pleus ügyben mit mondtok.
ne értsetek félre nem sajnálom a pénzt pelenkára de tudjátok a mai világba ott kell meghúzni ahol csak lehet.
(Moshatós pelenka nem érdekel valahogy én ellene vagyok ennek)

A pampers, libero nálunk leszerepelt. Sehogy se illeszkedett, hol itt, hol ott folyt ki, átázott. A Dm Babylove köröket vert (nálunk) mindkettőre. Ezt használjuk.
(Egyébként a pelenka nagyon erősen alkati kérdés is. Vékony, hosszú babára más válik be, mint a tömzsibbre. Nemenként is eltérő. Mi hurkás, nagyon vastag combbú kislánynál használjuk a Babylove-ot. Viszont amikor a pamperst, liberot hordta, még nem volt ilyen dundi.)

11)
pont a pamers premium care nem vált be nálunk, folyton eresztett, pedig 3 óránál többet nem dunsztoltuk benne a gyereket (kakinál pedig egyből csere, amint észleltük).

Jaj, te 15-ös. Inkább neked nehéz lenyelned, hogy nem mindenkinek jön be ugyanaz. Nem mi győzködjük magunkat, hogy jobb az "olcsóbb".
Pampers premium care-ből az 1-es és a 2-es méretet használtuk, addig jó volt. A 3-astól viszont "elromlott". Folyton átázott (nem hálós), kifolyt a hátánál (nem gumis), büdös volt (vegyszerszagú), nem ragadt rendesen a tépőzár.
Váltottunk libero-ra, az viszont a combjánál volt rossz, bevágott, lazábbra véve kifolyt, egyel nagyobb méret felért a hónaljáig.
Ekkor jöttek a drogériások. Babylove vált be. Hátánál gumis, nem ereszt, jó puha, bőrbarát (gyönyörű a bőre popsikrém nélkül is - nem használunk csak mandulaolajat), combos babára is jó. Mondjuk most méretet fogunk ugrani, a 8 kilósra kezd kicsi lenni a 18 kg-ig jó 4-es, váltunk 4+-ra (9-20 kg).
14-es, az Aldis Mylove névre hallgat, ugye? Az is illatmentes, mint a dm-es?

Lemaradt a link a 15-ösnek. A pampers oldalán is sokan panaszkodnak, hogy méretváltással "elromlott" a pelenka.

Igen, Mylove a neve es illatmentes.
14.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!