Nektek melyik pelenka vált be?
kíváncsi vagyok a véleményeitekre tapasztalaitokra kinek melyik márka vált be.
Tudom hogy a pamers és a libero a top elég minőségi viszont az ára nem valami baráti.
sokszor nem mindig a nagy márka a legjobb érdekelne hogy pleus ügyben mit mondtok.
ne értsetek félre nem sajnálom a pénzt pelenkára de tudjátok a mai világba ott kell meghúzni ahol csak lehet.
(Moshatós pelenka nem érdekel valahogy én ellene vagyok ennek)

Mindhárom gyereknél a Pampers.Az elsőnél még csak a Pampers Active-ot használtam,a 2. és 3.-nál már volt Pampers Premium Care is.3-as méretig azt használtam,aztán az Activ-ot.Van a narancssárga is,a Sleep & Play.Állítólag az nagyon vacak.
Popsikrém:Sudocreme
Fürdető:kb. fél évig a gyógyszertárit,aztán Hipp-et
Sampon:Babé
köszönöm mindenkinek a sok segítséget!
csupa jót kívánok mindenkinek!

Pelenkából először Libero volt, ami teljesen megfelelt, aztán DM saját márkás, az is tökéletes, meg használtunk Pampers Premium Care-t is, minőségre ezzel sincs gond, de a férjem pl. utál ezzel pelenkázni, nem tudom, miért :D Árban akkor már a DM-es éri meg a legjobban, de mondjuk a Pampers is ugyanannyira jött ki legutóbb kuponnal.
Popsikrémből nekünk a gyógyszertári teljesen jó, éjszakára szoktam Sudocremet kenni rá, de nappalra a gyógyszertári koleszterinessel sincs semmi probléma. Fürdetőből csak egy hétig használtuk a gyógyszertárit, de köszönöm szépen, nekem ezt inkább ne, ez tényleg csupa kőolaj, el kell olvasni, fő összetevője a vazelin (ami kőolajszármazék). Most Rossmann sajátmárkásat használunk, ez ásványi olajtól mentes. De persze lehet kapni háromszor ennyiért is olyat, amiben nincsenek ilyen anyagok, mi kipróbáltunk elég sokat, de ez vált be a legjobban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!