Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek melyik pelenka vált be...

Nektek melyik pelenka vált be legjobban?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 13:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Pampers Activ baby

Aldi MyLove

utóbbi mostanában éjjel nem ázik át, míg a Pampers igen. Pedig kb ugyanannyit iszik mindig.. Nem tudom mi történt..:)

2013. jún. 18. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem a normál pampers (sima zöld zacskós/dobozos- nem az active és nem a premium care)
2013. jún. 18. 13:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Pampers Premium Care 1-es, 2-es méretben.

Utána nagyon jó volt eddig a Toujours (lidlben kapható) és a Libero.

Ami átlagos, az a Penny-s, DM, Rossmann saját márkása és a zöld Pampers.

Ami átlag alatti, borzadály, az a Háppy pelenka és a Softino (ez is lidben kapható).

2013. jún. 18. 14:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem az Active baby a hagyományos, vagy nem? Mert 1-2 méretnél baby dry van ráírva, és 3-as méretnél meg már mindegyikre active baby..
2013. jún. 18. 14:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Másodiknak írtam bocsi..:)
2013. jún. 18. 14:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Az első választ mintha én írtam volna. Dettó ugyanígy vagyunk, úgyhogy én innentől csak Aldisat fogok venni.
2013. jún. 18. 14:05
 7/12 Kerria ***** válasza:

Aldi; Mylove pelenka 2399.- (mérettől függ a darabszám; 2-es talán 62; 3-mas 56; 4-es 50 db ez tuti)

Átázott a liberó, a pampers, a tescos... és még nem is tudom milyeneket kaptunk. Az aldis csak ritkán, éjjelre pl. egyszer sem.

2013. jún. 18. 14:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak ne Huggies legyen.
2013. jún. 18. 14:09
 9/12 anonim ***** válasza:
amióta kipróbáltuk, azóta ragaszkodom az Aldi saját márkás pelusához, nekünk minőségre ez jött be a legjobban (nem sokat próbáltunk: pampers zöldet,sárgát,fehéret, teszkósat,liberót (ez még, ami tetszett), huggies-t illetve a lidl-nek a toujurs pelusa, mülleres beauty baby).
2013. jún. 18. 14:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak a Libero.
2013. jún. 18. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!