Melyik pelenka vált be nektek a legjobban? 4 hetem van még a szülésig és érdekelne melyik az amiből nem folyik ki a cucc.
Én nem szerettem a Libero-t, túl vastag és merev, nem illeszkedett a kisfiam cingár combjaihoz rendesen. Nálunk a Pampers vált be, és néha Huggies-t is használtunk.
A többiről nem tudok nyilatkozni sajnos.
Szia
mindenkinek más jön be. A fiam Libero-s volt. A lányom combiját kidörzsölte, de a Pampers jó rá.
A Huggies-t is szeretem.
A többit csak kipróbáltam, egyikkel se voltam megelégedve valami miatt. Vagy a külső réteg, vagy a tapintás, vagy túl széles volt, vagy kifolyt belőle minden.
Az én tanácsom az, hogy első pelusnak valami drágábbat vegyél, mert a babák bőre nagyon érzékeny, és nagyon sokszor kakilnak, könnyen kipirosodik.
Később kezdhetsz el próbálkozni, és majd azt használni ami leginkább beválik.
Ez egy olyan kérdés amire csak te tudod a választ. mindenki másra esküszik és még testvérenként is változik.
Mi elöször pampers újszülöttet használtunk majd mikor nagyobb lett elkezdtem mindent kipróbálni. mindegyikböl vettem egy csomagot. Nekem éjszaka 12 órát alszik a babám és a libero amin legkevésbé nyirkos kívülröl.
De pampersböl is van 3 fajta így ha nem otthon vagyunk akkor a pampers nagyon vékonyát használjuk, éjszakára liberot, otthon napközben meg babylove-t. nekem egyetlen egy nem jött be az aldis, de azt is sokan dicsérik.
Szerintem elsöre vegyél pampes újszülöttet, aztán próbáld ki a többit.
annyira egyik sem rossz hogy folyamatosan kifolyjon belöle a cucc. Majd meglátod a te gyerekedre melyik passzol jobban.
A baj hogy mindenki másképp húzza meg, minden gyerek felépítése más.
elöfordul hogy kifolyik, de az inkább attól hogy megfogod alulról a posiját és te magad a kezeddel nyomod fel. Pl most már rutinos vagyok ha látom hogy nyom akkor úgy veszem utánna fel hogy nem fogom meg a popóját.
én 4-6 pelust használok egy nap, és soha nem piros a popója pedig még krémezni sem krémezem. valaki 8-10 pelust is elhasznál és krémezi ezerrel de még is pirodsodik a popója. majd meglátod milyen lesz a gyereked popója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!