Nem lesz túl nagy a korkülönbség így a gyerekek között?
Nekem csak 1 bátyám van és ő 11 évvel idősebb nálam. Nagyon jó testvérek vagyunk, csak rövid ideig volt közöttünk surlódás aproságokon.
Szerintem ne aggódj, így legalább tudnak segíteni is neked ha szetetnének :)
Én sem értem a kérdést. :-) Ha azt írjuk, hogy de, akkor nem lesz?
Nálunk 18, 9, 11 évesek. 3 éve várjuk a negyediket. Hátha most... Csodás tesók a meglévők. Mindennek van előnye-hátránya.
Nővérem 2 év 3 hónappal idősebb, nem vagyunk beszélőviszonyban. Húgom 8 évvel fiatalabb, napi kapcsolatban vagyunk...
(30 feletti vagyok)
Gyereket nem a testvéreknek vállalunk, hanem magunknak. SZóval itt a kérdés, hogy TI nektek mikor jó.
Koszonom a válaszokat.
A kérdést meg nem feltétlen kell mindig erteni😉
Azert fogalmazódott meg bennem Amugy mert nalunk a tágabb családban szorosabban vannak azok,akik között kisebb a korkülönbség.
Kiváncsi voltam más példákra,Koszonom hogy írtatok😊
Te most sormintat akarsz krealni vagy gyereket szeretnel?
Komolyan ez a nyomorult korkulnbseges gorcsoles....orulj inkabb hogy tobb idod lesz ra mert a tobbiek mar kicsit onallobbak lesznek! Nem kell mindenkinek sormintaban gyartani az utodokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!