Mi legyen a kislányunk neve?
Figyelt kérdés
Nagyon gondba vagyunk. Az Ujházi vezetéknévhez szeretnénk hosszabb nevet. A fiúnk Zsombor de lánynevet egyszerűen nem találunk hozzá illőt ami nem hétköznapi tucat név.2017. máj. 14. 21:46
31/38 A kérdező kommentje:
Ezt a Milica, Marija vonulatot én is észre vettem náluk, na meg a Jelena, Milena. Nekem pl fura, hogy Magyarországon Milénának hívnak kislányt. Szép név mind nincs gond velük csak ugye nekünk fura hallani magyarul. Én szabadkai voltam előtte ott annyi magyar nevet nem hallottam, na de itt Kanizsán azért van ám variáció magyar lánynevekből. Azért is írtam ide be mert kb olyan mint ha Szegeden lennél.
2017. máj. 16. 17:07
33/38 anonim válasza:
Ja, a Jelenát kifelejtettem, az se megy ki soha a divatból :) Én egy kis helységben lakok dél bánátban, s mondhatnám, itt mindenki próbál egyedi lenni, nálunk plusz nincs az anyakönyvezh
34/38 anonim válasza:
etőségi lista, szóval mindenki szabadjára engedheti a fantáziáját. :)
35/38 anonim válasza:
Nekem is fura volt hallani a Milénát, a Milánt, Mírát magyarul. Ahogy látom már a Milica is adható. Magyarországon még újdonságnak számít, itt meg már elcsépelt név :)
36/38 anonim válasza:
Nem tartok gyerekvállalásnál, de nekem most ezek a nevek tetszenek a jelentésükkel és hangzásukkal együtt:
Letícia: öröm, szépség
Noémi: gyönyörűségem
Klára: világos, fényes, tiszta, ragyogó.
37/38 anonim válasza:
Ujházi Jana
Ujházi Janina
Ujházi Réka
Ujházi Rita
Ujházi Karolina
Ujházi Inez
38/38 anonim válasza:
Ujházi Fédra
A Fédra különleges, tudom, hogy nem hosszabb, de akkor is <3 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!