Anyukák! Mit szólnátok, ha a gyakorlatozó tanítónő felrakná a gyereketekkel készült osztályképeket facebookra?
Egyik barátnőm most tanul tanítónőnek, és már jár osztályokba gyakorlatozni. Az ott készült képeket felrakja facebookra. De ő alapból olyan, aki mindent megoszt fb-n.
Ti ehhez mit szólnátok? Nem tudják a szülők, hogy felrakja a képeket. Első osztályosokról beszélünk.
Az én volt osztályfőnökömnek a borítóképén például én és még két másik volt osztálytársam vagyunk már évek óta. Meg se kérdezett róla, egyszer csak megláttam és nem is akartam hinni a szememnek, hogy ennyi idő után is minket szeretett ennyire meg. Egy csöppet sem haragszom miatta rá. Plusz kitett sok képet rólunk is. De ilyeneket mint például karácsonyi műsor előtt, mikulás előtt, farsangos képek,kirándulásokon készült fotók. De én inkább örülök ennek, mert emlék a családnak is, hogy megörökíti a tanítónő. Mert nem mindig lehet ott a szülő.
Én is beleestem ebbe a csapdába 20 éves létemre. Az óvodában diákmunkáztam már 3 éve. Egy hónapot szoktam ott eltölteni, de a gyerekek nagyon a szívemhez nőttek.
Levideóztam amikor körbe -körbe mentünk és énekeltünk a gyerekekkel. És ezt én is feltettem és őszintén azóta sem töröltem ki. Rengeteg szülőtől kellene engedélyt kérnem hozzá.
De többet nem raknék ki és ezen is gondolkozom, hogy kitörlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!