Melyik az általatok ismert legnagyobb korkülönbség - egyrészt, ha a férfi az idősebb, másrészt ha a nő az idősebb - egy kapcsolatban, ahol született közös gyermek?
Mi!
Én 29 vagyok most a férjem 44! 3 gyerekünk van. 3 éves, 1,5 éves és 2 hét múlva a 3. baba.
A férjem előző házasságából van 2 fiú az egyik 20 a másik 24 eves. Korán lett apa anno.
De ott van a férjem tesója. Ott a nő 43 a tesója meg 30. Onnan született egy kislány aki most 4 eves. Akart meg a tesója egy babát de a felesége nem merte bevallalni.
Ez szamodra elképesztő vagy mi?
Nàlunk 10 év van.Én vagyok 30, férjem 40, egy éves a gyerek.
Ismerősömnél 16. Ott is a pasi az idősebb. 3 gyerekük van.
Olyat, hogy a nő az idősebb csak olyat ismerek ahol még nincs gyerek, és kb 5 év van köztük.
Ja még egy párt ismerek, ott most jön a baba, kb 10-15 év lehet a különbség. Ott is a férfi az idősebb.
mi :)
én 26 vagyok, a férjem 45 lesz. 6 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok. van egy lassan 3 éves fiúnk és most vagyok 30 hetes terhes a kislányunkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!