Melyik az általatok ismert legnagyobb korkülönbség - egyrészt, ha a férfi az idősebb, másrészt ha a nő az idősebb - egy kapcsolatban, ahol született közös gyermek?
Volt osztálytársam 26,párját nem tudom pontosan,de 45-50 körül van már szerintem.
Most várják a második babát, 3,5éves az első. Mikor várandós volt,akkor beszéltem vele utoljára,akkor volt 40 valamennyi a párja,talán 43,akkor most lassan 47 már.
Hirtelen más példa nem jut eszembe.
3.vagyok
Ja és munkám révén ismertem egy 75éves bácsikát,a fia 9éves volt akkor,2 éve és a gyereke anyja 27 volt.
Nő 30, férfi napokban lett 60.
10 éve házasok.
3 gyerek van, a pontos korukat nem tudom, talán 4, 8, 10
#7. vagyok
Véletlen elküldtem a választ hamarabb.
Az első amit említettem tényleg boldog házasság, személyesen ismerem őket.
23 éves nő 67 éves férfi. Bár itt a férfi fülig szerelmes (amúgy nagyon fiatalos, 10 évet simán letagadhatna) szerintem csak a lehúzásra megy a dolog, mert a nő elég pénzes, de ne legyen igazam. A nőnek van 2 gyereke, de még bevállalnának egyet... A nőt nem ismerem, a kapcsolat úgy másfél-2 éve tart.
22 éves nő, 50 éves férfi - úton a baba. A férfinek itt van már egy 26 éves lánya... Szintén csak a férfit ismerem.
Volt 2 osztálytársam is annó, ahol az egyiknél 16 a másiknál 19 év korkülönbség volt. Mindkettőnél van már gyerek, az elsőnél 2.
26 éves nő, 43 éves férfi - 1,5 éves a gyerek.
Amint látszik elég sok ilyen esetet ismerek, minden elismerésem az övéké, hogy képesek (látszólag legalábbis) így fenntartani egy kapcsolatot.
Rokonok között 25 éves nő és 45 éves férfi esete áll fenn. Véletlenül becsúszott, mint a korábbi 2 gyereke más nőktől is.
Látásból viszont láttam olyat hogy azt hittem nagypapa az illető és mondták hogy nem az a férj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!