Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 60 éves férfinak és egy 20...

60 éves férfinak és egy 20 éves lánynak már nem érdemes gyereket vállalnia?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek őrültnek, hogy ilyen kérdést teszek fel, de érdekelne, hogy úgy összességében az emberek mit gondolnak ezzel a kérdéssel kapcsolatban :D Lehet elmebeteg vagyok, de eljátszottam a gondolattal a napokban, hogy vajon 20 évesen boldoggá tudnék-e tenni egy 60 éves férfit (igen, egy bizonyos 60 éves férfire gondoltam) Tudom, jönnek majd akik azt mondják, hogy egy ennyi idős lány csak a pénze miatt van együtt ennyi idős emberrel, vagy apakomplexusa van... De szó sincs egyikről sem... Vagy legalábbis a pénze miatt soha senkivel nem szeretnék együtt élni, kapcsolatot, sőt családot alapítani. Konkrétan a kérdésre szeretnék lehetőleg nyomdafestéket tűrő válaszokat; 60 éves férfinak gyereket vállalni már késő?
2017. máj. 7. 14:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Késő. A legjobb esetben is húsz éves lesz a gyerek, amikor az apuka meghal. Azért ez elég korai.
2017. máj. 8. 11:53
 22/22 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező ! Mi lett a történet végkifejlete ? Hogy alakult az életetek ? :)
2020. ápr. 15. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!