A babatervezés előtt érdemes egy nőgyógyászati vizsgálatot végeztetni? Ti voltatok?
Az első gyereket nem terveztük, így kimondottan ezzel a célzattal nem voltam előtte orvosnál, de azért rákszűrésen voltam előtte kb. fél évvel, szóval tudtam, hogy elvileg nincs velem semmi gond.
A másodiknál a próbálkozás előtt szintén nem ezzel a célzattal voltam dokinál, de néhány hónappal korábban voltam méhszájseb-fagyasztáson, utána alaposan átvizsgáltak.
Más kérdés, hogy aztán mégsem ment könnyen, de nyilván ha az ember csak úgy elkezd babával próbálkozni, főleg úgy, hogy előtte már probléma nélkül teherbeesett a nagyobbik gyerekkel, akkor nem kezd bele előre mindenféle kivizsgálásba. Nálam egy év után derült ki, hogy nincs peteérésem, ezért nem jött össze a baba. Ilyesmit nem nagyon szokás előre megnézetni, csak ha hosszú ideig nem sikerül a baba.
Ha lesz harmadik, akkor viszont már eleve csináltatok egy hormonvizsgálatot, hogy tudjuk, egyáltalán lehet-e mindenféle orvosi segítség nélkül következő baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!