Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 60 éves férfinak és egy 20...

60 éves férfinak és egy 20 éves lánynak már nem érdemes gyereket vállalnia?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek őrültnek, hogy ilyen kérdést teszek fel, de érdekelne, hogy úgy összességében az emberek mit gondolnak ezzel a kérdéssel kapcsolatban :D Lehet elmebeteg vagyok, de eljátszottam a gondolattal a napokban, hogy vajon 20 évesen boldoggá tudnék-e tenni egy 60 éves férfit (igen, egy bizonyos 60 éves férfire gondoltam) Tudom, jönnek majd akik azt mondják, hogy egy ennyi idős lány csak a pénze miatt van együtt ennyi idős emberrel, vagy apakomplexusa van... De szó sincs egyikről sem... Vagy legalábbis a pénze miatt soha senkivel nem szeretnék együtt élni, kapcsolatot, sőt családot alapítani. Konkrétan a kérdésre szeretnék lehetőleg nyomdafestéket tűrő válaszokat; 60 éves férfinak gyereket vállalni már késő?
2017. máj. 7. 14:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

"Nincs olyan 20eves aki egy 60-as oregre izgulna."

Én ahova régebben eljártam edzeni, ott az egyik edző csávó 60 éves volt, de hallod az jobban nézett ki, mint a harmincas pasik, akiket edzett. Akkor voltam 25. Nyilván nem ez az átlagos, de azért a hatvan évesnél nem csak a fogatlan, szottyad papikákra kell gondolni. Én simán leálltam volna vele, ha úgy van, mert jó fej volt, jól nézett ki stb. Mondjuk gyerket biztos nem szültem volna neki, mert így is úgy is tök öreg, meg hát neki nem annyi van hátra mint nekem, mindegy milyen egészségesen és aktívan él, meg mennyire erős és jól néz ki, de azért az emberek tudnak jól kinézni öregen is, csak hát mindél öregebb az ember, annál többet kell érte erőlködni, a nagy többség, meg akkor se hozza ki magából a maximumot, mikor nem telnek sok engergiába. Jó persze, én ahogy elhallgatom a 40 körüli ismerőseimet, ahogy panaszkodnak, hogy veszekedni kell a férjükkel, hogy megfürödjön, nem ápolják magukat, az a csoda, ha időnként megborotválkoznak, fogaik alig vannak már stb. akkor nem csoda, ha az embernek a 60 évesekről külsőre csak nagyon gáz elképzelése van, de hát az emberi test az többre lenne képes annál, mint amit kezdenek vele...

2017. máj. 7. 14:51
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

Egyik középiskolás évfolyam társam most 25 éves a férje pedig már 51 és 2 gyerekük van. Annyira nem ismerem őket, de gondolom jól megvannak. Valamikor 12. osztály körül jöhettek össze, szóval már elég régóta együtt vannak.

Én mondjuk nem vágyok egy ilyen kapcsolatra.

2017. máj. 7. 14:53
 13/22 anonim ***** válasza:
95%

Hát maradjunk annyiban, hogy nem ésszerű döntés.

De ez olyan, hogy egy halom ésszerűtlen dolog sült el már jól, és van ami 60szor átgondolva is fos lesz. De lutri na. Célszerű előre felkészülni dolgokra...

2017. máj. 7. 15:11
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:) A férfi, akiről szó van egy amolyan igazi művészlélek :') Volt már felesége, de elváltak. A nő elvetélt, a kapcsolat megromlott... Ugyanakkor mesélte nekem, hogy mindig is szeretett volna gyereket vagy gyerekeket, mert úgy érzi jó apa lett volna de... mégsem lett. Néhányan vitattátok itt, hogy mennyire lehet fiatalos egy 60 éves férfi. Ő a korához képest az :) Valamint egy igazán különleges ember
2017. máj. 7. 15:15
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Genetikai betegségek kockázatát növeli ha az apa öreg.

Es kb millio egyéb hátránya van a gyerekre nézve

2017. máj. 7. 15:58
 16/22 anonim ***** válasza:
71%

Ha az az igazán különleges szeret téged, szóba sem áll veled, inkább feláldozza a saját utolsó pár jó évét, de a te életedet nem teszi tönkre. Tehát ha tényleg szeret, úgy elhajt, hogy a lábad nem éri a földet.

Ha nem szeret, akkor elfogadja, hogy feláldozd magad, lehet, hogy gyerek is lesz (nagy a vetélés és a beteg baba kockázata idős apával, de tegyük fel, elmész genetikai vizsgálatra és csak az egészséges gyereket szülöd meg, de ezzel egy abortusznak is kitetted esetleg magad), és max. 15 év múlva (de inkább kevesebb) özvegy leszel egy gyerekkel.

Neked kell tudni, megéri-e neked úgy, hogy nem szeret, lásd fent.

2017. máj. 7. 17:32
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
Kerdezo,ha igy velekedsz. So let's fuck with him...:DDD
2017. máj. 7. 17:33
 18/22 anonim ***** válasza:

Kerdezo. Egeszsegedre amugy,bleee :P

Utolso voltam..:D

2017. máj. 7. 17:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Egy ilyen 20 éves gyerek még...

Nekem 24 évesen volt egy kapcsolatom egy 45 évessel. Eszembe se jutott,hogy több legyen,mert anyám is csak pár évvel idősebb. De jól elvoltunk pár hónapot. Azóta is sokat gondolok rá,imádom mint embert. De van már egy csodás férjem,én 26 ,ő 32. Van közös baba,úton a harmadik (most várjuk az eredményeket,mert lehet,hogy beteg és látod nem vagyunk öregek... nem iszunk,nem dohányzunk,soha egyikünk se tette) és a nagyobb lányom is velünk él természetesen.

2017. máj. 7. 19:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Az a kapcsolattól függ és attól, milyen is az a két ember. Van nagyon fitt 60 éves is, csak számolni kell a jövőbeli események valószínűségével. Pl. hogy nagy az esélye, hogy nem látja már az unokáit, vagy akár a gyereket felnőni. De persze sajnos ez előfordulhat fiatalabbakkal is. Nem látunk a jövőbe.
2017. máj. 7. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!