Melyik neveket választanátok ezek közül? (Hagyományosabb lány nevek)
Johanna: kedvenc nevem, páromnak is oké, de nem ez tetszik neki legjobban
Heléna: párom kedvence, nekem is nagyn tetszik, de frászt kapok a Heli becézéstől
Adél: tetszik, csak kicsit rövid a vezetéknévhez
Abigél: ez hangzik legjobban a vezetéknévvel, de volt egy fúria osztálytársam ezzel a névvel és nehéz elvonatkoztatni
Lívia: páromnak nem annyira tetszik, nekem igen
Lídia: nekem nem annyira tetszik, páromnak igen
Mindegyik név okés lenne mindkettőnknek, mindegyik is megy nagyjából a vezetéknévhez. Szóval gondoltam, megkérdezlek titeket is. :) Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Nagyon kedves válaszokat írtatok, és nagyon vegyeseket is. :) Én nagyon-nagyon a Johannát szeretném, férjem nagyon a Helénát.
Holnap lesz húgom ballagása, azt mondta, hogy ott kérdezősködjünk, hogy kinek melyik tetszik jobban :))
Kicsi lányunk Johanna és nagyon szeretjük a nevét, örülünk, hogy ezt választottuk. Szerencsére nálunk egyszerű döntés volt - az egyetlen név, ami mindkettőnknek tetszett :-)
Nekem a Heléna még nagyon bejön, de a párom leszavazta anno.
Egyébként szerintem mindegyik felsorolt név rendben van, szépek és viselhetők, rosszul nem fogtok tudni választani ebből a felsorolásból.
Az is lehet, hogy az idő közeledtével észrevétlenül alakul, hogy mi legyen a döntés. Mi a fiúnévvel voltunk így, amivel biztonság kedvéért készültünk. Egyszer csak ugyanaz tetszett mindkettőnknek és csont nélkül megegyeztünk. :-)
Nekem a Heléna jobban tetszik,lehet Hélinek is becézni 😊
A Johanna nem tetszik bocsi 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!