Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik neveket választanátok...

Melyik neveket választanátok ezek közül? (Hagyományosabb lány nevek)

Figyelt kérdés

Johanna: kedvenc nevem, páromnak is oké, de nem ez tetszik neki legjobban

Heléna: párom kedvence, nekem is nagyn tetszik, de frászt kapok a Heli becézéstől

Adél: tetszik, csak kicsit rövid a vezetéknévhez

Abigél: ez hangzik legjobban a vezetéknévvel, de volt egy fúria osztálytársam ezzel a névvel és nehéz elvonatkoztatni

Lívia: páromnak nem annyira tetszik, nekem igen

Lídia: nekem nem annyira tetszik, páromnak igen

Mindegyik név okés lenne mindkettőnknek, mindegyik is megy nagyjából a vezetéknévhez. Szóval gondoltam, megkérdezlek titeket is. :) Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. máj. 4. 08:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Heléna. A Lívia nem tetszik, de az Olívia nagyon :) Még a Johanna is viselhető. Amúgy a Helénát nem hallottam még így becézve, csak Lénaként.
2017. máj. 4. 10:06
 12/29 anonim ***** válasza:
97%

ami nem tetszik mindegyikőtöknek azt én ki is zárnám a helyedben,mert akkor azt úgysem fogjátok adni..

ha a Helénával csak az a bajotok hogy a Heli becézés nem tetszik,akkor ne úgy becézzétek..

Nekem Johannám van! Mi Hanninak becézzük,és a Johi becézéstől vert ki a víz..-ezért igy soha nem hívtuk és a rokonok sem mert megkértük hogy ne hívják így.

2017. máj. 4. 11:00
 13/29 anonim ***** válasza:
98%

NEM HISZEM EL, hogy végre van egy kérdés amiben normális neveket sorolnak fel. :D

Én a Helénára szavazok, Lénának is lehet becézni.

2017. máj. 4. 11:13
 14/29 anonim ***** válasza:
ezek közül a Helénát adnám. a becézésétől meg hiába kapsz frászt, azt úgysem te fogod hosszútávon alakítani. otthon meg úgyis lesz minden, csak nem a neve (nekem Áronom van, de Kukackától kezdve Mókuson át a Burástyáig minden volt már)
2017. máj. 4. 12:18
 15/29 anonim ***** válasza:

Jó nevek.

Heléna barátnőmet általában Helcsinek becézik. Ez is egy opció, ha csak a becézés a gond.

2017. máj. 4. 12:22
 16/29 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a Johanna, Heléna (Lénának vagy Léninek becézve), a Lívia és a Lídia is.
2017. máj. 4. 13:39
 17/29 anonim ***** válasza:

Ezekből az Abigélt választanám. nem rossz még a Johanna és a Lívia. Az Adél és a Lídia nekem nagyon csúnya.

A Hedvig név nem tetszik véletlenül? Szerintem illik a sorba, és a Hédi becézése tündéri.

2017. máj. 4. 14:29
 18/29 anonim ***** válasza:

Én az alábbiak közül kb. az Abigélen kívül bármelyiket adnám a saját gyerekemnek... az Abigélt sem azért, mert ronda, de nagyon a regény jut eszembe róla, és nekem fura, ha ennyire erős asszociáció van egy névhez.

Max. annyi, hogy magánhangzóra végződő névhez mássalhangzóval kezdődő nevet választanék, és fordítva.

Amúgy nekem alapvetően a Heléna becézéseként inkább a Léna ugrik be előbb, mint a Heli (az tényleg elég bugyután hangzik...)

2017. máj. 4. 14:37
 19/29 anonim ***** válasza:

Mind nagyon nagyon tetszik, gyerekként és felnőttként is vállalható nevek.

az én sorrendem:

-Johanna: csak azért az utolsó, mert nagyon gyakori, de szép név

-Adél: Szintén kezd divatnévvé válni

-Lídia: ez is teljesen okés

-Heléna: nagyon tetszik, karakteres, ritka név, a becézése (léni)mégis cuki

-Abigél: klasszikus szép név, nálam csak azért nem első mert nem lehet becézni

-Lívia: Egyik kedvenc nevem. Méltóságteljes, komoly, a becézése aranyos.

2017. máj. 4. 15:19
 20/29 anonim ***** válasza:
Nekem ezek közül csak a Johanna tetszik.
2017. máj. 4. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!