A fèrjemnek van egy keresztlànya.Imàdja.Elkènyezteti.Nekem a szüleimen kìvül senkim nincs.Vàgyok nagyon règòta babàra vagy legalàbb egy keresztgyerekre.A fèrjem nem akar gyereket.Mondvàn,nem akarja hogy a keresztlányànak rossz legyen,mert annyira kötődik hozzà.A kislàny magyaràn fèltèkeny ràm is.Ma is majàlisozott a férjema testvèreivel,sògornőjèvel meg a keresztlànyàval,aki 5 èves.Èn meg itthon kutyàztam..talàn szerinte nem is lennèk,jò anya? :( Az exem akart tőlem gyereket,mindig azt mondta csodàlatos anya lehetnèk.
Szerintem ne otthon álmodozz féltékenyen a kutyát ölelgetve az exedről... Ha a férjeddel akarod tölteni az időt és jóba lenni a család másik felével, menj el te is a közös programokra. A gyerekvállalás kérdését meg tényleg házasság előtt kellett volna tisztázni, de most is csak vele tudod ezt megtenni kettesben: mindenféle játszmák helyett mondd meg neki, hogy te szeretnél közös gyereket. A keresztapaság/anyaság - ami sokszor az alkalmi elkényeztetős babázásról szól, amikor épp minden fél ráér és jókedvű - meg messze nem ugyanaz, mint 24 órában vállalni.
2017. máj. 2. 08:45
12/18 anonim válasza:
Nekem ez baromi rosszul esne és az tuti , hogy ezek után egy percig nem maradnék együtt egy ilyen emberrel. Mondjuk azt sem értem, hogy lehet úgy összeházasodni hogy nem beszélitek meg a gyerek-kérdést...Nehogy már a keresztlánya miatt ne akarjon sajátot...Ne vicceljünk. Irtó gyenge kifogás!
2017. máj. 2. 13:43
13/18 anonim válasza:
"Mondvàn,nem akarja hogy a keresztlányànak rossz legyen,mert annyira kötődik hozzà.A kislàny magyaràn fèltèkeny ràm is"
Szégyen a kérdező is!
1.) Ebből nem EZ következik, hogy féltékeny rád a kereszlányod, te ostoba. Sajnálom a keresztlányodat is, mert kígyót-békát kiabálhatsz rá nem is jogosan.
2.) Ha te ebből az egészből ezt veszed észre, akkor nagyon sajnállak.
Itt a férjeddel, de ezek után megkockáztatom, hogy veled is baj van, ha te azt gondolod, hogy a keresztlányod féltékeny rád!
Inkább ne legyél anya...
2017. máj. 2. 14:14
14/18 anonim válasza:
Nem a keresztlány a gond, hanem TE vagy az.
Szarik ő rád nagy ívben... kérdés: mi az istennyiláért házasodtál vele össze?!
2017. máj. 2. 15:45
15/18 anonim válasza:
Előző én is 0 pontot kaptam, mert kimondtam az igazat :D
2017. máj. 2. 19:33
16/18 A kérdező kommentje:
Èn nem pontoztam senkit.
2017. máj. 3. 01:10
17/18 anonim válasza:
A keresztlány csak ürügy, mert nem meri kimondani: NEM AKAR GYEREKET. Valószínűnek tartom, hogy már a kapcsolat is terhes neki, azért nem veled tölti az időt. Sőt, az sem kizárt, hogy a kettő egymásból következik... gondolkozz el rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!