Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen apáról?

Figyelt kérdés
34 éves. 8 órát dolgozik, 5 napot egy héten. Emiatt nem segít a gyereknevelésben. 13 órát alszik. Maradék idejét azzal tölti, hogy játszik a telefonnal, tvt néz. Mikor 2 éves fia szól ,hogy apa apa, nem szól hozzá. Ha áthúzza a gyerek a szobájába játszani 1 perc után otthagyja. Szerinte mindent a nőnek kell csinálni, háztartás, gyereknevelés. Az anyának csak 350 euro bevétele van, ezért eltartott ,ingyenélőnek nevezik. Anya csak akkor takaríthat ,ha a gyerek alszik. Nem beszél a gyerekkel, ha sűrgős dolog miatt muszáj rábízni, akkor ad neki csipszet meg csokit, és a tv elé ülteti.

2017. ápr. 30. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
Ilyennek nem szültem volna gyereket. Hajítsd ki, mint macskát szarni.
2017. ápr. 30. 19:52
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Csak meg akar félemlíteni, az esetek 99%ában a nő kapja a gyereket, még akkor is ha az apa képesebb lenne ellátni. de nyilván mivel ő egész nap dolgozik, nem ítélnék neki a gyereket, mert akkor ki lenne vele egész nap??
2017. ápr. 30. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

Emberek! A kérdező nem teljesen normális.

Tegnap írtam neki, hogy tudok segíteni abban, hogy hogyan szabadulhat a kedves párjától, erre ma reggel írt egy üzenet, hogy mekkora szemét vagyok, mert egész éjjel azon ügyködtem, hogy feltörjek valami profilját. ????? WTF?????

Kedves kérdező, ha olvasod, Hamburgban élek, nem jártam még Kielben, sem Stuttgartban. Nem próbáltam meg semmit feltörni, mégis hogyan tudtam volna rólad akármit is kideríteni így GyK-n keresztül??? Hmm??

Paranoiás vagy, kezeltesd magad.

Az ember segíteni akar, te meg gyanúsítgatsz.

Hát segítsen neked a hóhér.

2017. máj. 1. 09:43
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

Utolso, durva!

Ennyit errol, hagyd a francba.

2017. máj. 1. 12:35
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Az ilyen nem normalis, meg is erdemli.
2017. máj. 1. 13:20
 16/16 2tothanna válasza:
100%
Nem szívesen élnék egy ilyen emberrel, aki csak magával törődik.
2017. máj. 8. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!