Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt más anyuka, akinek a...

Van itt más anyuka, akinek a férje nem bírta egyszerűen az éjszakai ébredéseket?

Figyelt kérdés

A férjem teljesen ki van attól hogy a gyerek felsír éjjel, pedig nem ő megy be hozzá. Külön szobában alszik, két ajtó csukva, de a gyerek ha felsír, mindketten felébredünk nyilván, én berongyolok és a lehető leggyorsabban visszaltatom, de a férjem így is megébred, és elmondása szerint teljesen kikészül, depressziós ettől az éjjeli 3-4 ébredéstől. (Két gyerekünk van, a kicsi nem akarja átaludni az éjszakát tehát ez megy 6 hónapja, próbáltam már azt is hogy velealszom hogy őt ne zavarjuk de most egyenlőre háromszor felsír kb, ebből kétszer visszaalszik magától, cumival, egyszer meg megszoptatom)

A férjem egyébként nagyon jó apa, de ezt a részét egyszerűen nem bírja, hiába alussza meg a 8 órát, közben felkel 5 percekre háromszor négyszer és ettől olyan és úgy viselkedik, mint aki 3 órát se aludt egész éjjel. Nem könnyű ez így nekem, nem elég a két gyerek, még őt is "ápolnom" kell, mert tényleg látom hogy fizikailag nincs jól, fejfájós lett, rossz a közérzete, állandóan kimerült...Voltatok ti is így? mit kezdjek ezzel?

2017. ápr. 27. 17:13
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
tudom most az jon hogy valjak el :) de én makacs teremtes vagyok :)
2017. ápr. 27. 18:09
 12/29 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ne akarj ennyire gorcsosen megfelelni a ferjed irrealis elvarasainak. Felebrednek a gyerekek, ezt dobta a gep.
2017. ápr. 27. 18:12
 13/29 A kérdező kommentje:
értem de ha 2 éves koráig fel fog ébredni, akkor 2 éves koráig legyen itthon az, hogy a férjem búval b..ott fejét bámuljam? Tudom, bámuljam vagy váljak el..csak azért írtam ki a kérdést hátha valakinek van még valami építő jellegű ötlete, vagy valaki átment ezen és esetleg van a zsebében valami trükk
2017. ápr. 27. 18:19
 14/29 anonim ***** válasza:
80%

Igen, lehet, hogy evekig ez lesz.

Szedjen vitamint, sportoljon, jobban birja a gyurodest.

2017. ápr. 27. 18:35
 15/29 A kérdező kommentje:

milyen vitamint erdemes erre? c-t, fokhagyma kapszulat es d vitamint eszik, meg ha feszkos akkor magbeziumot. ezen kivul amennyire tudom olykor nyugtatot...

biciklizett regen de most faradt hozza, ha felhozom csak morog hogy kimerult hozzá

2017. ápr. 27. 18:42
 16/29 anonim ***** válasza:
89%

Nos....én megmutatnám neki, hogy milyen az, ha nem megyek a gyerekhez, menjen ő...akkor majd értékeli, hogy most rongyolsz be hozzá állandóan, a minimálisra szorítva szamára az éjszakai kellemetlenséget.

Nem gondolom, hogy neked kell ezen görcsölni, a gyerek nem gép, ilyen ez a popszakma.

Szerintem a férjed figyelemhiányban szenved és azért hisztizik, mert így ráfigyelsz. :-P Bújjatok össze többször, az stresszoldó. :-)

2017. ápr. 27. 19:32
 17/29 anonim ***** válasza:
73%

Na most nem értem.

Elvetetted a füldugót, mert a nagyhoz neki kell kelni, előtte meg azt írod, van füldugó, csak nem vált be.

2017. ápr. 27. 19:33
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
De a nagy sem alussza át az éjszakát? Akkor aludjatok mind együtt, apu meg ahol akar. De nekem is gyanús,hogy nem ez az igazi baja. Vagy depis vagy vaj van a fején vagy nagyon el van kényesztetve. Neked is megvan a 8 óra alvás?
2017. ápr. 27. 19:55
 19/29 A kérdező kommentje:
6-7 óra és az elég nekem...a nagy altalaban atalussza, de vannak rossz szériák. a szivacsos fuldugeszt probaltam mert az volt itthon. semmit nem ér, de ha vennék is egy iparit, hogy hallaná meg a nagyot? vagy ez vagy az....hiába aludnék egyutt a két csajjal, kiçsi a ház, kozel vannak a szobák. ha felsír, felsír. Az összebújason már dolgozom ;)
2017. ápr. 27. 20:22
 20/29 anonim ***** válasza:
89%
Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnotok, de a kisbabák sírnak!
2017. ápr. 27. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!