A kismamák direkt hergelik egymást és éreztetik mással, hogy szar anya?
Egyik közeli ismerősöm gyereket vár, úgyhogy jobban beleástam magam a témába, hogy tudjak vele erről is beszélgetni, jobban át tudjam érezni min megy keresztül.
Hát eléggé meglepődtem, rengeteg helyen azt látom, hogy az anyukák egyenesen hergelik a többi anyukát, hencegnek a saját sikerükkel és próbálják azt éreztetni, hogy akinek nem csinál még ilyet a gyerek,az debil meg rossz anya .És tényleg minden témában csak a saját dolgukat erősítik, mást leszólnak.
Szóval pl aki nem tud szoptatni, az szar anya, vagy éppen nem is számít anyának, hát hogy képzeli, hogy tápszert ad neki, úristen. Meg aki visszamegy hamarabb dolgozni, az szintén nem is anya, hát hogy merészeli, miért nem marad vele otthon legalább 3 évig?
És egyszerűen semmi empátia nincsen az ilyenekben.
Nem értem ez mire jó?Nem támogatni kéne azokat, akik hasonló cipőben járnak velünk?
2-es tök jól leírta, nem értem miért pontozták le.
Gondolom valakik magukra ismertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!