Fiatal (18-22) lányok! Mit tennétek ha kiderülne, hogy terhesek vagytok. Megtartanátok a babát vagy nem?
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit csinálnátok lányok.
Tegyük fel, hogy benne vagytok egy kapcsolatba de még nagyon friss (mondjuk úgy pár hónapos)
Mit tennétek
Elvetetnétek vagy megtartanátok?
19-évesen estem teherbe most 20 vagyok 9-hónapos kismama 1,5-hét és a karjaimban tarthatom a gyermekem.
Mindenkép tartsd meg! :)
Én 23, barátnőm 19 éves 7-hónapja voltunk együtt amikor kiderült hogy jön baba eleinte nehéz volt, de mire megszületett a kicsi mindent megtudtunk venni... kész lett a kis szobája is imádjuk, szeretjük és ez a lényeg a gyerekkel foglalkozni kell, nem feltétlen az anyagi háttér a legfontosabb...így fiatalon sem.
Amúgy meg aki megtudja csinálni, annak kutya kötelessége felneveni!
22 éves voltam, és elvetettem. Nem okozott semmilyen lelki törést, mert egy racionális döntést hoztam. És azóta is úgy gondolom, az volt a helyes döntés.
Azóta 2 tervezett gyermekem van, Ők jelentik az életet nekem.
És nem értek egyet az egyik utolsó hozzászólóval, aki szerint egy gyerekkel foglalkozni kell, a többi nem lényeg.
Nem, egy gyerekkel foglalkozni kell, és még számtalan dolog elengedhetetlen a kiegyensúlyozott gyermekkorhoz, pl. a biztos egzisztencia. Na, nekem ez nem volt meg 22 évesen, és eszembe nem jutott anyukám nyakára szülni.
Én biztosan elvetetném.
Nem akarok gyereket úgy alapjáraton sem soha, tehát nem lenne kérdés. 22 vagyok, még egyetemista, tehát így aztán pláne nem tartanék meg egy nem várt terhességet, első a suli. Koránt sem érzem azt így 22, sőt lassan 23 évesen, hogy itt lenne az ideje szülni, fiatal vagyok még, élni akarok. Valaki írta, hogy alapból egy valamit is érő nő nem fekszik le akarkivel, hanem csak olyannal, akitől nem baj, ha becsúszik. A baj ezzel csak annyi, hogy ezzel egyértelműnek veszik, hogy minden nő akar gyereket, holott ez nagyon nem így van.
Ja és mi barátommal 2 éve vagyunk egyutt, imádjuk-szeretjük egymást, nem kefelek fűvel-fával össze-vissza, de igenis baj lenne, ha "becsúszna" egy gyerek.
23Eves vagyok,parommal tobb mint fel eve vagyunk egyutt,egyutt lakunk,dolgozunk,stb. Ha valami csoda folytan becauszna,biztos hogy elvetetnem.
Nem akarok gyereket.
Parom igen,de megallapodtunk,hogy az nem.mostanaban.lesz.
Sem eleg penzem,turelmem,nincs a gyerekekhez,es a hobbijaimat,aerobikozast,es a shoppingolast sem akarom lemondani egy terhesseg miatt. Persze ezt nem emlitettem a paromnak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!