Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartanátok az esküvőt, ha kiderülne, hogy a vőlegényetek megcsalt a legénybúcsún?
Ez még nem megcsalás már bocs.
Ha pedig minden házas férfi megtudná mi folyt a felesége lánybúcsúján akkor 80%-uk biztos azonnal beadná a válópert.
Szerintem ez simán belefér.
A szex nem férne bele, de ez szerintem belefér.
Ez legénybúcsú?!?!
Tudnék mesélni milyen legénybúcsúkban voltam eddig. Hát ez a teperolós buli azokhoz képest totál szoft buli volt.
...
Legénybúcsúkon előfordul hogy vannak táncoslányok, az hogy megsimogatta kapott esetleg öltáncot, az előfordul ha ilyen meglepetést kap a barátoktól...
Csók volt az már kicsit kellemetlenebb, de ha kapott egyetlen szájra puszit és nem egész este ment a nyelvezés, akkor szerintem nincs miről beszélni...
Nem vonnék le ebből messzemenő következtetéseket, hogy egyébként egy hűtlen fa*z lenne..
Én nem tartanám meg az esküvőt, ha a vőlegényem más lányokat taperolna, bár vőlegényem sose lesz, mert heteró vagyok.
19/F
Elsőnek pedig igaza van.
Szia!
A barátom nővére nemrég ment férjhez, és náluk is volt a legénybúcsún vetkőzős lány, és a leánybúcsún is volt fiú. A vőlegény konkrétan a lány melleiről nyalogatta a tejszínhabot...
Engem ez nagyon kiakasztott. Az ő esetükben pedig egymást bíztatták, hogy még most utoljára csináljanak mindenféle hülyeséget. Nem értem ezt a gondolkodásmódot. A házasság szerintem nem egy olyan dolog, ami előtt még bármit lehet csinálni, nem egy büntetés.
Tehát én teljesen megértem,hogy elgondolkodtál a folytatáson. Barátom szintén úgy látja,ahogy a nővéréék,én pedig maximálisan ellene vagyok. Ha szeretnek, ne nyalogasson a leendő férjem más csajokat...
Legénybúcsún szerintem nem az.
A Csók tényleg nem kellett volna, de a fogdosás nem megcsalás ilyen esetben !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!