Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartanátok az esküvőt, ha kiderülne, hogy a vőlegényetek megcsalt a legénybúcsún?
KErdezek valamit 50-60evvel ezelött volt ilyen hogy legénybúcsú vagy Ez is Amerikábol atvett xar?
Amugy Valentin nap se régóta divat, ugye?
Én ugy vettem észre amit a magyarok lemajmolnak az Amcsiktól szerintem az mind elég balfax modon sül el,nem?
Nekem nem férne bele, de ezzel a leendő vőlegényem is tisztában lenne és remélhetőleg nem tenné meg.
Ha mások mesélték neked a sztorit, akkor azért lehetnek ferdítések. Például lehet csak egy szájra puszi volt, lehet több.
A vőlegényeddel beszéltél?
Tudom én most itt minimum buzee leszek, hogy 19 éves fiú/férfi kombináció létemre a legény és lánybúcsút egy emeletes fa.s.zságnak gondolom.
De most őszintén van értelme?
Mégis mi? Ha annyira akarna a vőlegény egy kiélt qúrvát fogdosni, megtehetné akármikor, minek ez a szar?
Adja egymásnak úgy a "boldogító" csókot a 2 fél, hogy tegnap az ellenkező fél prostijait nyalták vele?
Tényleg hihetetlen jó lehet.
Én inkább olyan legénybúcsút tartanék, hogy széttépem meg iszom az agyamat, aztán reggel nem szánalommal vegyes szégyennel, hanem hányingerrel tudok a menyasszonyom szemébe nézni...
Cradle of Filth
Akkor nyilván ti nem tartotok legény/lány búcsút... ez ennyire egyszerű nem kötelező, attól még össze lehet hívni a barátokat és meginni valamit, nem kell külön legény és lánybúcsút szervezni az eseménynek...
Alapjáraton nem értem mi a f**znak tart valaki ha nem fér bele? Itt a kérdező b**zta el, nem fér bele nem tartok b*ssz*meg! és utána nem itt kérdezősködöm jól teszem ha ezek után elhagyom mikor én mentem bele az eseménybe?
Mi a fenének tartottatok ha nem fér bele te szerencsétlen, én ezt kérdezem a kedves kérdezőtől!
Jól kezdődik a házasság :D
Ebből csak a sok haszonleső éhenkórász keselyű ügyvéd fog jól járni akik a nadrágotokat is elkéri a válóperért :D Nomeg a lakodalom szervezők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!