Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartanátok a helyemben?
Szia!
Te magad válaszoltál a kérdésre.
Akarod a gyereket és meg is van mindenetek. A cigit, ha most lerakod akkor semmi baja nem lesz a gyereknek.
A legfontosabb, hogy akarod-e. Mivel anyagilag rendben vagytok, ezért ez most asszem nem szempont.
Ha téged boldoggá tenne a gyerek és őszintén akarod, akkor tartsd meg. Viszont ha nem akarod, akkor én nem tartanám meg.
"Elvetetni azért sem akarom, mert utána biztosan vége lenne a párommal"
Miért?
Elhagyna?
Egy gyerek hatalmas nagy felelősség,ha rossz anyagi helyzetben éltek,a gyereket kell nézned,pelenka,tápszer,vitaminok,felkelni hozzá ha sír,gondoskodni róla,csak akkor magára hagyni ha alszik.....
Tök mindegy hogy nincs pénz,nem eszel,a gyereknek akkor is ennie kell!
Szegény anyám a világ legjobb anyja volt,én 4 évesen csirke mellett ettem,ő meg vajas kenyeret,mert nem voltunk jó anyagi helyzetben sosem.
Ha gyereket vállalsz,neki kell élned!
én megtartanám mindenképp a helyedben.
de hát vannak dolgok, amiknek a következménye gyerek lehet, ezzel számolni kell mindig :) és ha már itt van, tartsátok meg, sztem örömötök lesz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!