Ez tényleg arról szólna, hogy lepasszoljuk a gyerekeket?
Férjemmel hétvégére megyünk külföldre esküvőre. Majd kb 1 hónap múlva itthol lesz egy másik esküvő 150 km el odébb. Most az anyósoméknál lesznek. Csütörtökön visszük le őket mi péntek reggel indulunk. És hétfőn hozzák csak vissza, mi is akkor érünk haza.
Egyik ismerősöm kérdezte miért nem visszük magunkal őket is. Mondtam neki, hogy az út végett sem (minimum 5 órás út) meg az nekünk nem lenne esküvő. Állandóan a kisebbik után futkozni, este 8 kor már aludni szoktak. Amikor a másik esküvő lesz akkor anyum fog rájuk vigyázni. Akkor szombaton visszük hozzá vasárnap megyünk értünk.
Imádnak mindkét mamánál lenni, voltak ott már több napot semmi gond nem volt.
Azt mondta az ismerősöm, hogy milyenek vagyunk csak le akarjuk passzolni őket, hogy ő ezt nem csinálná.
Ti elvinnétek őket vagy igy ti sem mennétek?
3,5 éves és 2 éves.
Mi elvitük a fiainkat mikor 5-6 évesek voltak esküvöre nem rendetlenkedtek élvezték.
De a 2 évest én sem viném esküvöre.te dolgod te döntésed .
Tudatnám a "kedves" ismerőssel, hogy pont fikracnyit sem vagyok kíváncsi a véleményére. A saját gyerekeivel foglalkozzon, azokhoz van köze, nem az enyémekhez.
Imádom az ilyen tudálékos ismerősöket. Hadd döntse már el mindenki, hogy akar-e egy esküvőn a gyerekei után szaladgálni, főleg, hogy mindkettő elég kicsi, akarja-e megborítani a napirendjüket, élveznék-e egyáltalán a gyerekek a bulit, vagy inkább elviszi őket a nagyszülőkhöz, ahol megint csak a szülő tudja, hogy jól érzik-e magukat. A szülőknek meg minden joguk megvan rá, hogy néha napján a gyerekeik nélkül is kimozduljanak otthonról, ha így tartja a kedvük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!