Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Együtt alszotok a kisbabátokkal?

Együtt alszotok a kisbabátokkal?

Figyelt kérdés
Nem tudom csináljunk-e neki külön szobát.Ti hogy csináltátok?Mik a tapasztalatok?(szeptemberi lesz a baba)
2010. máj. 13. 10:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem merném másik szobába rakni, mikor megszületik (még 1 hét). Már így is ha hallom a szomszéd babáját sírni, akkor is könnybe lábad a szemem; hogy úristen majd mit csinálok ha sír.. :) Pedig nem sok esély van rá, hogy maradandó károkat okozna testi vagy lelki világában, ha nem találom ki azonnal, hogy mi a baja. :)

Barátnőm együtt alszik a fiával. (egy ágy)... Biztos van annak is előnye, hallottam már róla; de amikor már "kinőtte" a szülői ágyat biztos nagyon nehéz átszoktatni.

2010. máj. 14. 16:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy szoba, egy ágy, szerintem - és az általam olvasottak szerint is ez a legegészségesebb.
2010. máj. 15. 21:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Az egy szoba egy ágy inkább az anyának egészséges, és kényelmes mint a kicsi babának!!
2010. máj. 16. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!