Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Együtt alszotok a kisbabátokkal?

Együtt alszotok a kisbabátokkal?

Figyelt kérdés
Nem tudom csináljunk-e neki külön szobát.Ti hogy csináltátok?Mik a tapasztalatok?(szeptemberi lesz a baba)
2010. máj. 13. 10:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
első pár hónapban együtt
2010. máj. 13. 10:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Az enyém tavaly novemberben született, és eddig a mi szobánkban aludt, persze a saját ágyában. Az elején sokszor kellett hozzá felkelni, és mivel első baba, én örültem hogy szem előtt volt.Nyáron megcsináljuk a saját szobáját, mert már régóta átalussza az éjszakát, így már nyugodt szívvel altatnám a saját szobájában.
2010. máj. 13. 10:53
 3/13 anonim ***** válasza:
56%

Kicsi lányom születésétől fogva a saját szobájában a saját ágyában aludt.

Volt a szobájában egy kanapé, én költöztem át hozzá kb 1 hónapra.Soha nem volt gond az altatással, az éjszakai kelésekkel, nekünk ez nagyon bevált, a következő gyermekemnél is igy fogom csinálni.

2010. máj. 13. 11:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Mi egy évig egy szobában aludtunk, de csak azért, mert nem volt több hely. Amúgy szerintem csak pár hónapig aludtunk volna egy szobában, de hát nem volt lehetőség máshogy csinálni.

Utána semmi gondot nem okozott sem az új lakás, sem a külön szoba. Inkább a költözést kellett szoknia, akkor egy hétig oda kellett bújni hozzá, hogy elaludjon, de egy hét után ugyan olyan jól aludt a saját szobájában, mint régen a közösben. Mondjuk ott is egyedül aludt el, nekem sosem volt szokásom este nyolckor aludni menni :)

2010. máj. 13. 11:09
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Kislányomnak saját szoba, saját ágy születése óta!!!!
2010. máj. 13. 11:16
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
ha lett volna rá lehetőségünk,akkor külön szobában aludt volna.
2010. máj. 13. 11:59
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Közös szoba, közös ágy...nekünk így a legjobb.
2010. máj. 13. 12:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Külön.
2010. máj. 13. 12:29
 9/13 anonim ***** válasza:
56%
Detto mint a 11.01.-es.. :)
2010. máj. 13. 13:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Nincs lehetőségünk egyelőre külön szobát csinálni neki,de kiságya az természetesen lesz.Nem gáz?
2010. máj. 14. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!