Ilyenkor miért nem alszotok?
Figyelt kérdés
Én azért, mert aludtam délután, és most nem vagyok álmos.Babám alszik? Ti?2009. okt. 23. 23:03
1/6 A kérdező kommentje:
Babám alszik. Nem ?-et akartam írni
2009. okt. 23. 23:04
2/6 anonim válasza:
nekem csak ilyenkor van egy kis időm kikapcsolódni, mert 11 hónapos fiam kissé "hiperaktiv" napközben, amúgy meg a szülés óta valahogy sokkal kevesebb alvással is beérem.
3/6 anonim válasza:
A babánk alszik,f10-kor csicsika van neki.(1 éves)Mi most készülünk fürdeni.Mindíg együtt fürdünk,az esetek 90%-ban lassan 5 éve.Ilyenkor beszélgetünk filmet nézünk.Nem vagyunk korán fekvők.
4/6 anonim válasza:
Nálunk a baba kb egyl órája aludt el, mi most megiszunk egy pohár vörösbort, közben filmet nézünk, de éjfél körül megyünk mi is lefeküdni:)!
5/6 anonim válasza:
Tanulnom kellene, de azt hiszem fórumfüggő lettem... Fent vagyok, mintha ettől a fejembe mászna a tudomány, közben pedig itt kockulok. No comment, majd szorítsatok nekem jövő héten a vizsgához! Jó éjt!
6/6 anonim válasza:
Ááá én még kettőkor is fent voltam :) A napnak az éjszaka az a része, amikor nyugalomban azt csinálok, amit akarok :) Msn-ezek, filmet nézek (tegnap amúgy is még tartott az esti film éjfélig), netezgetek, sajnos tanulnom sem ártott volna tegnap, de az nem történt meg, plusz én képes voltam fél 12-kor tojáspörköltet főzni, mert semmi mást nem volt kedvem enni, viszont éhes voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!