Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nevetséges nevet akarnak adni...

Nevetséges nevet akarnak adni a babának. Mit tehetnénk?

Figyelt kérdés
Egyik rokonunk Star Wars rajongó. Ha fiúk születik, akkor az Anaking Géza nevet adják szerencsétlen gyereknek. Géza a nagyapja után lesz. Ha pedig lánynak születik, akkor Mara Jolán. A Jolán szintén egy felmenő tiszteletére. Mit lehetne tenni ez ellen ? Szerintünk megalázzák a gyereket ilyen nevekkel, csúfot űznek belőlük.
2017. márc. 23. 23:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
87%

Mint "mezei" rokonnak semmi közöd hozzá. Mint leendő keresztszülőnek jogodban áll a felkérést nem elfogadni és ezt indokolhatod azzal, hogy a névválasztáshoz nem adnád a nevedet.

Szubjektív vélemény: Anakin még mindig jobb, mintha Csubakkát akarnának. Egymagában még megjárja, ez a korosztály nem is biztos, hogy ismerni fogja a SW-ot, nem feltétlenül kapcsolják majd össze. Inkább a két keresztnév az ami nagyon rossz hatású együtt, az mindkét esetben. Amúgy a lánynévnél a Mara az nem problémás szintén önmagában. Mondjuk a logikájukat nem értem: a ha fiú lesz, akkor Anakin, ilyen alapon a lány Amidala kéne hogy legyen...

2017. márc. 24. 10:59
 22/22 anonim ***** válasza:
42%

😂😂😂😂😂😂

Ezeket a neveket màr lehet anyakönyveztetni?

Ha igen akkor azok se okosak akik engedik hogy na jól van legyen a gyerek neve Anakin vagy Hansolo!

Csubakka?

Baxus! A ferjem és a lányom is rajong ezért a filmért vagyis Darth Vaderért de sosem lett volna annyira hü..e hogy úgy is nevezze el a gyereket.

Lelja herecgnő! Vagy mit tudom én kik vannak még benne.

Annyi hü..e van ezen a földön. Ennél mar csak az a viccesebb hogy valaki radiátornak akarta nevezni a gyereket meg nintendonak.

Hogy becézhették volna ha engedik könyveztetni?

Radi? meg Nin? vagy hogy....

2017. márc. 24. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!