Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem tudja sok...

Csak szerintem nem tudja sok szülő megfelelően öltöztetni a gyerekét?

Figyelt kérdés

Persze, lehet h én nem tudom jól. De csak szerintem durva, hogy túl vannak öltöztetve a kicsik? Még most is làtok overállos babát, aki nem újszülött. Vagy sálat, vagy még bõven harisnyàt is hord.(nem kislàny, hogy szoknya, harisnya kombó). Szerintem túlzás ez csak?

Ti mit adtok rá a kisgyereketekre? Legyen akár fél éves, vagy 3. Nem pontozok le senkit, de légyszi irjatok, mert lehet h én nem csinálom megfelelōen.

Délelōtt:rövid body, pulcsi, mellény, vékony sapi, nadrág, félcipő. 1 éves a fiam. Mikor jöttünk haza akkor a mellény lekerült róla.

2017. márc. 23. 14:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az én egy évesem ugyanígy volt tegnap a játszin. Nálunk kevés a túlöltöztetős anyuka, de ismerek egyet a baráti körben, volt, hogy ő bundazsákba hozta a gyerekét, mikor az enyémen egy kordnaci, body, pulcsi, tavaszi dzseki volt. Meg amúgy is annyi réteget ad rájuk, hogy fáj nézni, mikor öltöztet. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy mióta járnak ugyanúgy vannak mint én, hisz ők még többet is mozognak.
2017. márc. 24. 06:35
 22/25 A kérdező kommentje:

15-ös valószínű megnéztelek volna. :D De gondolnàm, hogy jól van, csak van annyi esze, ha melege van levetkõzik. :D

Csak szegény gyerekeket sajnàlom.

Viszont tegnap a vàrosban öröm volt pólós, pulcsis, vagy csak nagyon vékony kabis gyerekeket làtni. :) Bàr jàtszón nem voltunk. Na majd ma. :D

Mindenkinek ment a zöld!

2017. márc. 24. 08:10
 23/25 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk tegnap 25 fok volt napközben. Egyévesemen egy vastagabb naci volt (játszótéren, tehát nem babakocsiban ült, hanem a földön ült sokszor, vagy a homokban), rövid ujjú body és egy vékony, hosszú ujjú póló.

De én is néztem nagyokat, amikor még a játszótér előtt elmentünk boltba, és láttam, hogy némelyik baba a babakocsiban még vastag kezeslábasban van, plusz takaró! Meg ovis gyerekek pufimellényben, sapka, sál, stb. Nagyobbik fiam iskolás, harmadikos. Reggel még pulcsiban megy el, délután már pólóban jön haza napok óta. Az udvaron is így vannak kint. De azért délután sokszor látom, hogy hazamenethez felhúzatja a szülő a pulcsit, mellényt. Ebben az a legszebb, hogy a pár méterre lévő autóig mennek csak, nem is messzebb :D Mi meg gyalog megyünk haza, amikor ilyen jó az idő, az kb. 20 perc séta.

Tegnap láttam egy 7-8 év körüli kisfiút, aki a nagymamájával vitatkozott arról, hogy kell-e sapka! Basszus, nálunk már az egyévesen sincs :D A kisfiú meg szintén az autóig ment csak a szabad levegőn, ott beszállt a nagyszülőkkel a kocsiba, de azért a sapka az nagyon kellett :D Három métert mentek gyalog, ennyi.

2017. márc. 24. 11:03
 24/25 anonim ***** válasza:

Azért elég csalóka. Most jöttünk haza, itt ~20 fok van. Vékony, finomkötött kardigánban melegem volt a napon, de az árnyékban már fáztam pólóban. A szél se meleget fúj (még).

A 1,5 éves pedig még nem mondja, hogy fázom, add vissza rám. Inkább legyen picit melege, mint megfázzon.

Egyébként hosszú ujjú bodyban + melegítőben (alsó-felső) volt.

2017. márc. 24. 11:50
 25/25 A kérdező kommentje:

Persze, nem azt mondom h pólóban legyen. De a téli kabit, ovetállt, sàlat, bundazsàkot azért túlzásnak tartom.

Ma mi melegítőgatyóban, rövidu.bodyban, vékony pulcsiban és mellényben indultunk el. Mellény lekerült. Kb 20 fok van.

2017. márc. 24. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!