Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem tudja sok...

Csak szerintem nem tudja sok szülő megfelelően öltöztetni a gyerekét?

Figyelt kérdés

Persze, lehet h én nem tudom jól. De csak szerintem durva, hogy túl vannak öltöztetve a kicsik? Még most is làtok overállos babát, aki nem újszülött. Vagy sálat, vagy még bõven harisnyàt is hord.(nem kislàny, hogy szoknya, harisnya kombó). Szerintem túlzás ez csak?

Ti mit adtok rá a kisgyereketekre? Legyen akár fél éves, vagy 3. Nem pontozok le senkit, de légyszi irjatok, mert lehet h én nem csinálom megfelelōen.

Délelōtt:rövid body, pulcsi, mellény, vékony sapi, nadrág, félcipő. 1 éves a fiam. Mikor jöttünk haza akkor a mellény lekerült róla.

2017. márc. 23. 14:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Tegnap láttam egy kisfiút hótaposóban! Na azon nagyon meglepődtem. Egy kisbabát pedig (olyan fél év körül lehetett) abban a nagyon vastag bundazsákban vitték babakocsizni, a kislányomon egy vékony hosszú ujjú felső volt csak...nyári hőség volt. Nem szoktam senkinek szólni soha, de most megfordult a fejemben, hogy szólok nehogy kisgyerek hőgutát kapjon. Nem értem az embereket...
2017. márc. 23. 15:15
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Neha csalóka tud lenni 😄 Kiálltam az udvarra nagyon fújt a szél . Oké akkor farmer, rövid body , pulóver , mellény .

Elindultunk az 1 éves kislányommal de 5 perc után folyt rólunk a viz . Pedig úgy éreztem hűvös van 😄 Neha beleesek ebbe a hibába en is.

2017. márc. 23. 15:17
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
Megfogadtam a tanácsot, és mindig egy réteggel több ruhát adok rá, mint amiben én jól érzem magam. Tehát ma délután, játszóterezéshez:melegítőnadrág, atléta, hosszú ujjú póló és pulóver, valamint baseball sapka.
2017. márc. 23. 16:12
 14/25 anonim ***** válasza:
76%

Rövid body, harisnya, leggings, hosszúujjúpóló pulcsi, kabát, kendő.

Rajtam vékonyharisnya, nadrág, top, blúz, vékony bőrkabát volt ma.

2017. márc. 23. 16:25
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor engem milyen túl oltozottnek hinnel :D napokban vetettem le a vastag teli kabatom, de maradt a 3 réteg pulcsi + kockás ing, de továbbra is vacogás..:D
2017. márc. 23. 19:46
 16/25 babyboom567 ***** válasza:
100%
3és fél hónapos,rugi kantáros farmer, kapucnis pulcsi,vékony sapi,mózesben pléd,de szerintem melege volt,mert fészkelődött.
2017. márc. 23. 20:00
 17/25 anonim ***** válasza:
72%

Rajtam hosszú nadrág, póló. 7 éves fiamon rövid nadrág + póló.

7 hónapos lányomon harisnya, vékony leggings, hosszú ujjú body, vékony felső, hajpánt. Harisnyát csak azért adok rá, mert leveszi a cipőt, zoknit, mezítláb azért meg csak nem lehet még... :)

2017. márc. 23. 20:04
 18/25 anonim ***** válasza:
6 es a 3 éves ma polo+melegito naciban volt,a 4 honapos harisnya,leggigns,rovid body,hosszuujju póló,vekony sapi..en is ha korbenezek neha elvizonytalanodom..de ilyenkor eszembe jut mindig a doktornonk..mikor 1-2 éve olyan 15fokban a gyereken mar tavaszi kabát,kicsit vastagabb naci,vekony sapka volt,meglatott es kb. Felkialtott,hogy vegre valaki idojarasnak megfeleloen oltozeteti a gyereket..
2017. márc. 23. 21:18
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ma délben a lányaimon (3 és 6 évesek) egy póló és melegítőfelső volt és vékonyabb nadrág. Sapka volt nálam, de nem éreztem szükségesnek.

Szembe jött velünk egy 4-5 év körüli kislány a mamájával(gondolom), volt rajta egy majdnem térdig érő vastag téli kabát, a nyakánál kilátszott egy kötött pulcsi és csizma volt a lábán, hát szerintem a szám is tátva maradt, utánuk is néztem, mamácska egy szál pólóban, kezében a kardigánja.

Ezt én nem értem, ha neki melege van, miért hiszi, hogy a gyereknek nincs? Különben már olyat is láttam, hogy a láthatólag túlöltöztetett gyerek le akart vetkőzni és nem engedték neki, de az ember nem szól, mert ugye mi köze van hozzá?

2017. márc. 23. 22:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Lányomon,6,5 éves ,tegnap reggel egy vékony legings hosszu ujju polo volt de ezek vékonyak,meg egy pulcsi és sport cipö.délben már csak leggings hosszu ujju felső volt rajta mert olyan meleg volt.ma már rövid ujju ruha és vékony legings lesz rajta most reggel még pulcsit is kap mert hüvös van.
2017. márc. 24. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!