40 év felé közeledve bevállalható még a negyedik gyermek?
Figyelt kérdés
Viszonylag jól kereső család vagyunk. Van két nagyobb (10,9 éves) és egy kicsi (2 éves) gyermekünk. Egyre jobban érik bennem a vágy egy negyedik gyermek iránt. Férjem nem zárkózik el előle. Ha van tapasztalatotok, kérlek, osszátok meg velem! Köszönöm!2017. márc. 19. 08:52
11/14 anonim válasza:
Ha ennyire szintiszta matek lenne akkor mindenki csak 1-et kene, hogy vallaljon, hogy maximalisan tudjon figlalkozni vele!
Ez bizony emberfuggo. Valakinek kettotol is cafatokban vannak az idegei, van aki meg 6 gyerek mellett is kis energiabomba, es igazi ovineni-tipus. Mindenki mas. Az tuti, nem darabra kell gyereket vallalni, hanem amennyivel torodni is tudsz!
12/14 anonim válasza:
És valóban nagyon sokan pont ezért csak 1 et vállalnak.
hiába kis energiabomba valaki, ha egyszerűen nincs IDEJE (nem energiája) a munka és az egyéb teendők miatt.
De erről kár vitázni, mert nem erről szólt a kérdés, én ahogy már írtam, vállalnám.
13/14 anonim válasza:
Nyugodtan, én 40 vagyok és az elsőt várom. És nincs több vizsgálat, mint a fiatalabbaknál, egyedül a 12. heti Down-szűrésre fektetnek nagyobb hangsúlyt. Arra több módszer van, én Prenatestet csináltattam, a többit kihagytam. De ugyanúgy megcsináltattam volna, ha csak 30 éves lennék, akkor is.
14/14 anonim válasza:
Neked kell eldönteni hogy birni fogod ? És lesze hozá e pénzed,időd energiád? ,nem mi fogjuk felnevelni,tanitatni ,ruházni,hanem ti ,ez ti döntésetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!