40 év felé közeledve bevállalható még a negyedik gyermek?
Kicsit több lesz a vizsgálatod a terhesgondozáson. Kb. ennyi a különbség.
Nekem sok ismerősöm 40 felett vagy ahhoz nagyon közel szült persze kaptak hideget/meleget de hát döntsön ő mit bir. Azt mondják idősebben több türelme van az embernek, bár a fiatal anyukák meg azt hogy ők legalább lazák. Na hat ez ilyen. Ha birni fogod/fogjátok végülis nincs akadalya. Ha jönni akar a 4. jönni fog.
Nekünk a 3. jön de én köszönöm szépen egyenlőre nem kérek több ekkora mennyiségű hormont és a többi velejárót.
Én az összes lehető legrosszabb bajon vagyok. Sav/vernyomás/hanyás/székrekedés/hangulatingadozás.....
😊
Toled fugg, 40 evesen birsz-e kicsi mellett picivel, ugy hogy mellettuk meg ott van ket nagy.
A korod nem feltetlen akadaly, inkabb az a megfontolando, hogy altalaban aki ennyi gyereket szul, panaszkodik, hogy nem birja meg nincs magara ideje. (Itt gyakorin es ismeretsegi koromben is...van 4 gyerekes baratnom. Hetente erot kell bele onteni, esemlekeztetni hogy az o dontese volt, akarta, vallalta, akkor csinalja.
Annyi gyereket kell szulni, amennyivel tudsz energiadusan es orommel torodni. Nem verseny, meg babagyar egy csalad, ergo Neked kell tudni, a 3 mostani mellett lenne-e idod egy negyedikre ANELKUL, hogy a meglevo 3 megsinylene.
Ha szeretnétek mindketten, és az anyagi hátteretek is megvan a 4.gyerekhez akkor miért ne? Ezt Nektek kell egyedül tudni, hogy bevállalható-e még egy.
Én speciel, meg a párom még a 2.babát sem tervezzük, nem hogy a 4.-et, főleg nem 40 körül. Nem mintha az anyagiak nem engednék, mert bőven beleférne még 3.
21 vagyok (5 hónapos a babánk), és még a mai napig azt mondom, hogy 25-7 felett már nem szeretnék szülni. Inkább leszek fiatal, fitt anyuka.
Nálunk 3 gyerek van. akinek 1-nél több gyereke van az pontosan tudja, h a másik (vagy a többi) gyerkőc mindig megsínyli a dolgot. Szóval ez szerintem butaság. Színtiszta matematika, ha 2 gyerek van, akkor 2 gyerekkel kell foglalkozni 1 helyett, általában uagyanannyi időben. és egy nap csak 24 órából áll, tehát adott idő alatt kell 2 vagy több gyerkőccel törödni, játszani, tanulni stb. házimunka és meló melett, így logikus, h kevesebb idő jut egy gyerekre.
Szerintem simán bevállalható, én is 40 hez közel szültem a 3. babát.
Az is nagyon jó, h a kicsinek így lesz "játszópajtása".
hajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!