Pánikbetegen kistesót ti vállaltatok? Vagy más mentális betegséggel?
Pánikbeteg vagyok,már nagyon rég óta,és van egy 6 éves kisfiam.Nagyon szeretnék neki testvért,de a férjem sokat dolgozik,és tudom nagyon le lennék terhelve.Most nagyjából elvagyok,dolgozom,tanulok fősulin,és ellátom a gyereket háztartást,olyan dolgok okoznak gondot hogy zárt helyen tartózkodni,tömegben vagy sorban álláskor.Félek,hogy mi lenne még egy gyerekkel,borulna a mostani életünk,és esetleg vissza esnék,rossz állapotba kerülnék.Viszont nagyon akarok még egy gyereket,és végül is a fiam is csak jót hozott az életembe.Sok minden nehéz,de miatta küzdöttem, le a pánikot elviselhető szintre.
Van olyan aki hasonló cipőben járt? (légyszi csak olyan írjon,köszönöm)
9-es vagyok.
Csak egy jó tanács: Minél jobban félsz valamitől, annál biztosabb, hogy előjön a pánik. Nem szabad, hogy a félelmek irányítsanak. Bárhogy döntesz is, onnantól nyugodtnak kell lenned afelől, hogy jól döntöttél, és ha majd lesznek nehéz helyzeteid, fel fogod találni magad, jönnek a jó gondolatok, és jól fogsz kijönni belőle... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!