Mikor menjünk és mit vigyünk?
A mikort kerdezd meg toluk, valaki 2 het valaki 2 honap utan kesz a latogatokra.
En a legjobban hasznos dolgokbak orultem, ami mindig jol jon: nedves popsitorlo, textilpelus csomag, Sudocream, furdolepedo, ezek eleg univerzisak es mindig jol jonnek :)
Én is ajánlom, hogy a nagyobb is kapjon egy apróságot.
Kb két-három hét után már fel lehet hívni őket időt egyeztetni. Ha van is maradt ruha, egy rugi, sapi jó ötlet.
Pelust, törlőkendőt szerintem akkor vigyél, ha tudod, hogy milyet használnak. Lehet, hogy mindegy nekik, de az is lehet, hogy csak egy fajtát szeretnek.
Én aminek nagyon örültem, az egy párna, amire rá van írva a neve, hogy mikor született, hány kilo stb. Jó ötlet a mintás textil pelu, body (ebből soha nem elég), vihetsz valami szép ruhát (gondold át a méreteket, hogy melyik évszakban lesz rá jó, én sajnos kaptam olyan téli kabátot, ami nyáron lesz majd rá jó), egy szép takaró is jól jön. Mi nagyon sok Brendon utalványt kaptunk, ennek is nagyon örültem, mert így majd arra költjük amire tényleg szüksége van. Ezzel tuti nem nyúlsz mellé, esetleg veszel hozzá valamit mèg.
A nagytesónak is mindenképpen vigyél valamit és először neki add át az ajándékot. Apának, anyának csoki vagy gyümölcs.
Hogy mikor, azt kérdezd meg nyugodtan tőlük. Tőlem aki megkérdezte, annak mondtam, hogy a 6hetet szeretnénk kivárni. De van aki hamarabb is fogad látogatókat.
Én a kivétel, szinte csak játékoknak örültem volna
Persze minden más hasznos, meg minden, de engem jobban vidít még egy cukor alvóskendő is
Ahogy az előttem szólók is mondták, akkor menj amikor hívnak, amikor nekik jó.
Mi mondjuk már az első héten fogadtuk a szűk családot.. De ezek mi vagyunk :)
Ajándéknak én is a pelusnak meg a törlőkendőknek örültem, de mi nem vagyunk márka hűek szóval nálunk ez jó volt.
Esetleg kérdezd meg, hogy van-e szoptatós párnája, az egy nagyon hasznos dolog!
Vagy meggy mag párnát a babának mert ha minden igaz 50ből 49 baba hasfájós az első hetek után. Az például nekünk is jól jött volna..
Játékokat úgyis kapni szoktak mindenhonnan, na meg a ruhák is ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!