Az ELTE-TÓK alkalmassági vizsgájáról kapunk postai levélben értesítőt, hogy mikor menjünk és mit vigyünk magunkkal?
Fontos lenne a mihamarabbi válasz. Óvópedagógusra jelentkeztem.
Köszönöm! :)
Szia!
Elvileg kapunk behívót. Ezt egy másik iskolától írták nekem.
Onnan kapsz, és oda kell menned alkalmasságira, amelyiket első helyen jelölted meg, ha közben sorrendet módosítasz, akkor az április 30-i állapot szerint az első suli.
A levélben elvileg le lesz írva, hogy mikor kell menned, és mit kell vinned.
Annyit tudok, hogy elvileg 20 népdalt kell vinni, amiből majd szúrópróba szerűen egyet kiválasztanak, és azt előadni, és egy másikat pedig neked kell választani. Illetve vinni kell váltóruhát, amiben a testnevelési alkalmassági feladatokat kell elvégezni.
Böngészd az ELTE-TÓK oldalát, ott van némi infó elcsöpögtetve. :)
Sok sikert! (Találkozunk ;)
Szia! Köszönöm a válaszod! :) Böngészni fogom, igen...mert nem-igen akarják még küldeni a levelet.
Találkozunk! :)
Üdv: Anna
Sziasztok.
Én pénteken kaptam meg a behívót.
A feladatokkal pedig én is csak hallomásból ismerkedtem meg: tesinél azt hallottam, hogy körfeladat lesz egy bemelegítés után, ami áll szekrényugrásból, padon egyensúlyozásból, labdavezetésből, labdaadogatásból, fejenállásból. Az éneknél pedig 20 népdalt kell vinni, amiből egyet te választasz, egyet pedig ők, és elő kell adni (bár ez nem szerepel a behívóban... mármint, hogy ezt vigyük magunkkal), és szolmizálni kell, hallás után ütemet visszadobogni. A beszédalkalmasságinál pedig elolvasni egy szöveget, aminek egy tetszőleges részét felolvasni előttük. Hmm... Megkaptátok a behívót? :)
Én is annyit tudok az alkalmasságiról, mint az utolsó kommentelő. De tulajdonképpen ennyi volt írva a honlapra is, mikor olvasgattam... hangszert meg sem említettek!
Én is kb egy hete kaptam a behívó levelet 28-ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!