Hogyan van lehetőségem erre? többi lent
Egy ideje érdekel... a rendőrségi munka. Jelenleg általános gimnáziumban vagyok, és nem tanultam Belügyi Rendészeti Ismereteket. Kérdésem igen sokrétű lenne:
1, Miként van lehetőségem leérettségizni Belügyi Rendészeti Ismeretekből úgy, hogy azt nem tanultam középiskolai keretek között?
2, Amennyiben sikeres érettségi vizsgát teszek (bárhogyan is) ebből a tantárgyból, úgy tényleg jelentkezhetek a Rendőrségre, és a legalacsonyabb, őrmesteri rendfokozatban kezdek, ha teljesítem az pályaalkalmassági vizsgákat?
3, Ha nem így lenne, ahogy azt a kettes pontban írtam, hogy kell tennem? Jelentkeznem kell pl. az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolába, további két tanévre?
4, Kérlek benneteket, írjátok meg nekem, hogy miként történik a rendőrségre való jelentkezés menete, milyen fizikai, pszichológiai, és egészségügyi követelményei vannak annak, hogy felvételt nyerhessek oda.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!