Budapesten melyik bevásárlóközpontba menjünk? Sportcipő kell a 8 évesemnek. Ez a fő ok a plázázásra, de ha tudtok olyan boltot, ami nem plázában van, az is jó.
Milyen sporthoz?
Vagy csak utcai viselet?
A dechatlonba mennék vagy valamilyen általatok preferált márka (pl. adidas, ha épp azt szeretitek) boltjába.
Ha tényleg terembe vagy speciálisan sportolni (kosarazni vagy tájfutni stb.) kellene a gyereknek a cipő, akkor talán a dechatlonban van a legnagyobb választék ár-érték arányban és fajtában is.
A honlapjukon is tudsz tájékozódni.
Csak utcára.
Decathlonban nem találtunk, sem a Deichmannban.
(Vagy nekem, vagy a gyereknek nem jött be.)
1. vagyok.
Az én kisfiam 6 éves, a Deichmannban (nagyobbak) is forgalmaznak NIKE és ADIDAS gyerekcipőket is, illetve a CCC-ben is valamelyik nagy márkát is. (legfeljebb mérethiányos, de ezzel nem tudsz mit kezdeni, viszont mindkét helyen bele tudnak nézni a gépbe, hogy hol van készlet, a Deichmannál a választott üzletbe 12 napon belül át is szállítják.
Ha mindenképpen plázázni szeretnél, akkor a mérete miatt (nagyobb kínálat, több üzlet, ingyenes parkolás) az Arénát választanám a pesti oldalon, a Mammutokat a budai oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!