4 hónapos babát miben vinnétek be egy bevásárlóközpontba?
Figyelt kérdés
Holnap szeretnék menni vásárolni,mert kifogytam a készleteimből.Senkire nem tudom most bízni babámat,így muszáj magammal vinnem. Miben vigyem be pl a Tescoba?2014. márc. 4. 13:06
1/7 anonim válasza:
hordozóba és azt ráteszed/beteszed a bevásárló kocsiba.
2/7 anonim válasza:
Most hordozó berendezésre gondolsz?Vagy ruhára?
Kocsival mész, vagy gyalog?
Mert nem mindegy!
3/7 anonim válasza:
Autós hordozó, vagy hordozókendő/meitai.
Vagy a ruha a kérdés? :)
4/7 anonim válasza:
Mert ha autóval mész, akkor simán a hordozót rátudod rakni a bevásárlókocsira, és úgy tologathatod.
De ha gyalog, akkor egyértelmű a babakocsi, mert ugye még a hordozót is cipelni a tecsóig elég kimerítő, meg haza felé a cuccokat is.
Mivel nem ül gondolom, ezért a kenguru kilőve..de ha van ilyen kendőd amivel magadra tudod kötni, az is megoldás lehet.
5/7 A kérdező kommentje:
Autóval megyünk, én hordozóra gondoltam.
2014. márc. 4. 13:27
6/7 anonim válasza:
Hordozót rá lehet rakni a bevásárlókocsira. Illetve ha ketten mentek viheted a babakocsi alsó részét is, mi mindig vittük azt is, egyikünk tolta a kocsit a másik a bevásárlókocsit. Most meg már a bevásárlókocsiban ül, arra is lehet varrni vagy venni ilyen párnázott ülőkét ha nem szeretnéd csak úgy belerakni vagy egy vékony pokrócra ülteted.
7/7 lcs válasza:
hordozó, baba rétegesen öltöztetve, szerintem overál már nem kell, csak egy vastagabb pulcsi, amíg bementek, addig egy pokróccal betakarod, aztán bent leveszed róla, és akkor nem fog besülni a háta sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!