Játék babát szeretnék vásárolni. Amit lehet öltöztetni. De nem tudok elmenni nagy bevásárlóközpontba, ti tudnátok ajánlani?
Kb 40-50 cm könnyű és lehessen öltöztetni!
semmi extra nem fontos!
Köszönöm
sajnos faluban lakom. legközelebb 40 km van nagyobb bolt. ezért szoktam a neten rendelni mindent!
ezért írtam ki hátha valaki tud itt ajánlani
köszi
De ha itt a Regio honlapjának keresőjébe beírod, hogy "baba", rengeteg találatot ad, több oldalon keresztül.
tudom nézegettem is. csak hátha valaki valhannon rendelt és azt tudja mondani, hogy oké ez jó
mert a régiónál nagyon nincs leírva semmi. pl mennyire könnyű.
a 37 cm az a bajom, hogy nehéz hozzá ruhákat venni, hogy a lányom majd tudja öltöztetni!
köszönöm a válaszod!
szeretnék jót venni!
ami árban elfogadható!
A zapf Creation-tol a baby annabell az 46cm. Ilyet vettem a testverem kislanyanak karacsonyra:
Bocsi csak nincs idom rakeresni, hol es mennyiert kaphato mert rohanasban vagyok. Mi Angiaban elunk es itt atszamitva 17ezer Ft-ert vettem (£49) de ehez hozzatartozott egy babakocsi, hordozo, bili meg cumisuveg, ugyhogy sajnos nem tudom a baba mennyi lehet kulon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!