Mennyi idős korában vinnéd magaddal a babádat bevásárlóközpontba?
3 hetest nem vinnék még, azért sem mert kezdődik a járványos időszak, azért sem mert sokkal inkább nyugalom kell neki mint sok ember, fények, üvöltő karácsonyi zene.
Férjedre, anyukádra nem tudod rábízni amíg elugrasz? Én nyugodtabb lennék attól hogy otthon pihen az apukájával vagy a nagymamájával mint attól, hogy végigcipelem a hidegben a szmogban a 3 hetes babámat és becipelem egy bevásárlóközpontba.
Azt hiszem, 5-6 hetes kora körül.
De a te helyzetedben szerintem inkább most menjetek, mint 2-3 hét múlva a nagy(obb) tömegben. Hét közben a délelőtti órákban szerintem nincsenek sokan.
Ha pedig csak az a cél, hogy meglegyenek az ajándékok, akkor tudom javasolni a netes áruházakat. Én veszélyeztetett vagyok, majdnem mindent onnan szereztem be.
3 hónapos, de még csak egyszer voltunk boltban vele, s az se bevásárlóközpont volt, csak egy kisebb rossmann. Végigüvöltötte a tízperces bevásárlást onnan hogy a döcögős járdáról betoltam a sima kőre. Ez volt két hónaposan, azóta nem próbáltam. :D
A karácsonyi bevásárlást egyébként netről intézem.
1 hetesen mar vittem, kenytelen voltam, nincs segitsegem.
Semmi baja nem lett, a betegseg nem ugy terjed, hogy a babakocsiban fekszik.
Senki nem fogja kozelrol letusszenteni vagy lekohogni, ne engedd senkinek se fogdosni meg nezegetni kozelrol, ennyi.
2 hete korában már voltunk reggelizni vele, kávézni.
Azt hiszem, pont 3 hetes volt, mikor elmentem a barátnőimmel boltozgatni, végigaludta az egészet, semmi baja nem lett.
Az elsö lányommal 6 hetesen mentünk elöször DM-be.
Másodiknál viszont már 3 hetesen tuti mentünk, mert ott volt a nagy.
Amit ajánlok, hogy ne hétvégén menjél, pl hétfön vagy kedden délelött alig vannak emberek, akkor érdemes menni.
Össze szedni bárhol össze tud valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!